September 21, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

10 thoughts on “Sejahat Manusia Sebaik Jin

    1. haha… jap, rasanya da cukup pakej binatang bro tu… entah-entah da bole buat zoo mini tuh.. keke p/s: tengah memikir binatang yang ada kaitan gak. :p

  1. aku sangat tak setuju dengan pepatah ni…eh..ke ungkapan ni…tapi tak bermaksud aku tak setuju dgn entry ko..*paham x -__-

    maksud aku ungkapan ”sejahat2 manusia adalah sebaik2 jin” adalah sangat tak betul sampai bile2!!….
    sebab?

    bayang kan si patmanaban(pembunuh sosilawati) sama dengan jin islam yang 24/7 beribadat berzikir??..

    sama ke??…tak kan!

    heee sekian..lala~

    1. xkisah pun,

      lagipun tue sala satu dialog dalam cerita jin notty

      rasanya statement cite tue bukan bermaksudkan jin islam mybe lebih kepada jin yang xislam…

      kalau jin, xdenye nk ugut, pukul bunuh bakar… just rasuk je or wat ape2 [ikut kemampuan dorg]

      sebab tue bro kaitkan dorg dangan haiwan @ binatang berbanding dengan jin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *