July 15, 2020

Celik-Celik Mata, La… Bro Kat MMU, Cyberjaya Rupanya

Bro celik-celik mata,

Terasa seperti berada di tempat yang berbeza dari kebiasaan yang selalu bro alami setiap kali celik mata

Oh hampir terlupa,

Bro now berada di incubator MSC di Multimedia University, Cyberjaya. Dari semalam bro buat kerja di sini bersama rakan-rakan seperjuangan.

Dan bro tidur di sini.

p/s- Bila la nak rasa celik-celik je, bro berada di Jepun ke, Itali ke, Tak pun di Spain ke.

Next year bro makan angin di oversea.

Tiket dah beli, passport tak buat lagi.

PTPTN pulak cam dah sangkut nak bayar he..23x

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

9 thoughts on “Celik-Celik Mata, La… Bro Kat MMU, Cyberjaya Rupanya

  1. wah, dah dekat kawasan estet ku tu, nak ngeteh boleh ler malam ni hehe, contact aku kat dlm FB, nanti aku gi ambik bro malam ni

    1. wow terbaik la… tapi xpasti lagi malam nie tidor sini lagi or balik KJ…

      tp ok je.. nnt ku inform kan ek..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *