September 22, 2020

AziRa & AwiE Wedding [Sebelah Perempuan]

Click gambar di atas untuk pembesaran gambar [bukan besarkan orang]

Tempat :- Dewan Warga Emas, Section 22, Shah Alam

Majlis Perkahwinan AziRa (bro baru tahu dia blogger) & AwiE (pakcik sedara si dia bro)

Gambar ini adalah gambar keluarga semoyang sebelah pengantin lelaki. (Ops, tolong jangan tanya kenapa bro bergambar sekali).

Kalau korang sayang bro, sila teka mana satu bro [maaf, masih tiada hadiah untuk ini]

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

21 thoughts on “AziRa & AwiE Wedding [Sebelah Perempuan]

    1. glamer ek… sape yang glamer tue ek huhuhu nampak menarik..

      sape ek yang susunkan kita semua ek

    2. masih xcukup lagi tue… hope mase si melati kahwin kat behrang, leh kumpul ramai cam nie

    3. pehal plak kat behrang~~~kenduri langsung di ipoh dulu la…wawawawa :D hope semua ade in’Allah atas memang tak cukup corumn pun

    4. mmg la langsung kat ipoh dulu…

      tp xkan xnk sent melati ke behrang kot.. ke nk g sendiri huhuhu

    1. g mane2 pun mereka tetap dengan kami… so mmg dorg akan diriba je..

      bro dah jaga dorg nie sejak dari kocik lagi..sampai beso tue

    1. dah nampk ek,… mne2 bro ?? xnmpk pun huhu

      ade ciri2 bapa org ek.. sape la anak org tue ek

    1. ops… erh jaz… nk naik lagi ke… xpe xpe.. turn teman nnt. Mu dtg, teman bagi mu dok sekali atas pelamin [tangkap gambar & rasa naik pelamin]

  1. bro…kenapa bro ditempatkan di tengah2? n kenapa si dia bro hanya sekadar di pinggiran…suppose korang yg dok atas pelamin tu….weeweewee~~

    1. cam mne nk cakap ek…

      kalau ikutkan bro kat tepi… tp disebabkan bro sedar pasal kekurangan bro..

      dengan tidak malunya bro pun dok depan huhuh

      cam tue la ceritanya… xleh nk dok atas pelamin lame.. ramai yg tengah que…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *