September 20, 2020

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

19 thoughts on “Beriani Gam

  1. bahaya tuh
    ada gam dalam tuh
    hoho
    btw, sedap ohh
    mengidam nih
    hahhaa
    mengalahkan orang mengandung nih
    hahahahahahha

    ada2 je ko nie… mne de gam la dalam tu ehuhuhu…. kalau ada pun… makan je.. bukan hidu he…23x

    mengidam ek.. jom perkena beriani gam

  2. yak owh..nampak sedap je..apa tu kat lebuh raya perhentian plus ke??huhuhu

    oh bukan di lebuh raya plus… nie kat area Tg Malim, tapi bukan dipekannya ek. if ikut jalan lama sure nampak… Itu pun kalau terperasan la ek

  3. sampai sekarang tak sure nape nama dia briyani gam..
    adakah kerana nasi dia dicampur dengan gam?
    atau nikmat macam hisap gam?..haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *