July 6, 2020

Design T-Shirt


p/s- T-shirt ini bukan rekaan bro ek… kredit to Ucreative

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera

Bro sekarang tengah bz mendesign t-shirt untuk dijual.

Bisnes-T-shirt
Ketahui Antara Peluang Bisnes Paling Berkesan 2010

Bro dah ade beberapa design cuma masih tiada kenyakinan untuk memastikan ade potensial buyer dari kalangan rakan2 blog, facebook mahupun anonymous.

If korang ade idea untuk t-shirt bro, bro amat hargai. kalau boleh biar la ianya sesuai dipakai oleh sape2…

Harga tidak la mencecah puluh2.. Jika ada yang berminat and ingin tahu design bro sila mintak bro hubungi korang. (Pakai email sudah la ek)

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

9 thoughts on “Design T-Shirt

  1. bez2…
    sy pn teringin nk wat biz ni…tp xde keyakinan dgn buyer…
    hikss…

    bro pun xde keyakinan dgn buyer… tp xsalah mencuba kan huhuhu

  2. Wah.. pilihan yg bijak. Meletakkan gambar sample t-shirt mcm tu… heheheh..
    Sudahnya org click bukan sbb asal kerana t-shirt, kerana body si pemakai t-shirt. Bagus bro framestone… strategi perniagaan!

    he..23x ops ini bukan t-shirt yg saya design ek

    1. maaf,

      design masih lagi belum dapat di publish…

      lagipun bro masih belum bersedia. insya’lah dalam bulan 5 atau 6 bro akan mula publishkan design baju yang ada. jika berminat boleh hubungi bro nnt..

      nnt pe2 bro inform ek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *