Cawangan Terbesar Huawei Dibuka di Pavilion Elite, Kuala Lumpur

16,900,223 total views, 2,211 views today

Cawangan Terbesar Huawei Dibuka di Pavilion Elite, Kuala Lumpur

Huawei Launches First Regional Flagship Store in Malaysia
Huawei mengukuhkan empayarnya di Malaysia dengan membuka gedung terbesar mereka di rantau ini di tengah-tengah Bandaraya Kuala Lumpur.

Lagipun, Malaysia telah dikenal pasti sebagai salah satu daripada pasaran utama di rantau ini berikutan bahagian pasaran yang semakin berkembang, sekali gus mengukuhkan kedudukannya sebagai jenama telefon pintar kedua paling diminati oleh untuk pengguna Malaysia.

Huawei Pavilion Elite

Huawei Pavilion Elite

Dengan keluasan 4,476 kaki persegi di Pavilion Elite menjadikan ia kawasan strategik membolehkan ia bertindak sebagai pusat sehenti bagi menyediakan perkhidmatan sehenti, baik pulih dan perundingan produk persendirian sebagai pusat perkhidmatan premium.

Bersempena dengan pembukaan kedai utama ini,

Huawei memperkenalkan promosi khas di mana 100 pelanggan pertama yang berbelanja RM1,000 dan ke atas, akan membawa pulang speaker SWAN eksklusif, dan manakala yang lain akan menerima barangan eksklusif Huawei.

Lelongan amal juga turut diadakan di kedai utama di mana sejumlah RM7,200 dari hasil jualan telah didermakan kepada Persatuan Kebajikan Kanak Kanak Terencat Akal Malaysia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *