17,145,068 total views, 457 views today

Menginap di Grand Millennium, Kuala Lumpur

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Grand Millennium Kuala Lumpur
Setelah seharian kepenatan menyertai Malaysia Wonders bersama kenalan Blogger dari Thailand.

Maka tiba masa untuk memanjakan diri dan beristirehat. Terima kasih Grand Millennium Kuala Lumpur atas layanan dan penginapan yang disediakan kami.

Ok, ini merupakan bilik Bro.

Nampak macam mewah je kan bilik Bro kali ini. Terharu sesangat bila pihak penaja kempen Malaysia Wonders yakni Grand Millennium Kuala Lumpur sudi menaja penginapan kami kali ini.

Lokasinya terletak di tengah-tengah Bukit Bintang dan bersebelahan dengan Pavilion merupakan lokasi strategik tumpuan pelancong dan sentisa hidup sepanjang malam.

Menginap di Grand Millennium Kuala Lumpur

Grand Millennium Kuala Lumpur

Grand Millennium Kuala Lumpur

Mana-mana hotel yang Bro pergi.

Perlu ada meja yang khas akan menjadi area workstation Bro (yakni tempat untuk buat kerja).

Agak luas dengan soket elektrik yang mencukupi dan sesuai untuk pengguna universal. Berbaloi bagi pelancong yang datang dari luar negara dan terlupa untuk bawa plug universal (kadangkala Bro pun terlupa jugak).

Grand Millennium Kuala Lumpur

Grand Millennium Kuala Lumpur

Perkara kedua yang Bro akan pandang,

Semestinya kerusi malas ini. Ianya merupakan port Bro mencari ilham dan bersantai sambil menonton TV.

Grand Millennium Kuala Lumpur

Breakfast disediakan di tingkat 1.

Alhamdulillah dapat menikmati tidur yang selesa dan bangun dengan lebih bertenaga.

Paling penting, puan isteri juga turut serta menemani selepas beliau habis kerja. Terima kasih sayang…!!!

Grand Millennium Kuala Lumpur

Terdapat beberapa menu disajikan disini.

Layanan jugak tidak mengecewakan, dimana penyambut tetamu akan menemani dan menunjuk meja untuk anda duduk.

Grand Millennium Kuala Lumpur

Grand Millennium Kuala Lumpur

Di meja belakang, merupakan salah seorang rakan blogger dari Thailand yang terlibat sama dalam Malaysia Wonders.

Apa-apa pun terima kasih Bro ucapkan kepada pihak Grand Millennium Kuala Lumpur diatas penginapan yang disediakan. Tidak lupa juga kepada pihak Seeties dan pihak Tourism Malaysia (Cawangan Thailand).

Anda boleh ikuti perkembangan kami dalam Malaysia Wonders di SINI.

Grand Millenium Kuala Lumpur
160, Jalan Bukit Bintang, Bukit Bintang,
55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

Phone: +60 3-2117 4888
Website : http://www.millenniumhotels.com/grandmillenniumkualalumpur/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 thoughts on “Menginap di Grand Millennium, Kuala Lumpur

  1. macma best je bro hotel ni..tak ajak gua pun join sekali..hahahah

    1. bro selalu gerak tak ajak member kan

  2. Wow bilik hotel memang class…

  3. besar jugak bilik tu..best nya bila kena taja ni kan.hehe

    1. hehe tu la kan, nak jeles tak boleh la sebab dah rezeki bro ;D

  4. Bestnya dapat tinggal dekat hotel mewah macam ni secara PERCUMA… 😉

    1. haha kan, bila la kita nak rasa FREE tu ek

  5. pergh best! kerusi malas tu paling win sekali!

  6. Hotel mahal ni..tak dpt masok dpt tngk je gmbr yg bro tangkp pun da ok..

Leave a Comment