You are here
Home > Jalan Cari Makan > Voucher Nando’s Malaysia

Voucher Nando’s Malaysia

Selamat ada Voucher Nandos Malaysia
Aktiviti hujung minggu jika tiada apa-apa agenda, Bro mesti gunakan sebaik mungkin masa yang ada untuk bersama keluarga.

Ada beberapa keping voucher Nando’s perlu digunakan sebelum tarikhnya tamat.

Dalam masa yang sama, nak kutip point sebanyaknya untuk dapatkan Nando’s percuma dimasa akan datang.

Lagipun, Baby Fisha memang suka lepak di Nando’s Jusco Rawang. Rugi la makan sini, tetapi tak kumpul point.

Point dikira mengikut berapa kali anda datang makan di Nando’s dengan minimum pembelian RM30.

Selamat ada Voucher Nandos Malaysia

Bagusnya Baby Fisha ini,

Kecil-kecil dah suka makan pedas-pedas (tapi xde la pedas sangat). Mula-mula risau juga nak bagi dia rasa makanan yang pedas (bukan pedas dari sos Nando’s tau).

Bicara Bro : Masih tinggal beberapa voucher yang perlu dihabiskan dalam masa terdekat.

Mana yang dah tamat tarikhnya telah selamat diasingkan sambil dalam hati berkata, “rugi rasanya”.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Voucher Nando’s Malaysia

  1. Daripada voucher tersebut luput tarikh macam tu jer.. eloklah bro sedekahkan voucher tersebut kepada orang lain. . Semoga semakin murah rezeki bro lepas ni. .

    1. Bandar Tasik Puteri, hujung minggu Bro memang akan ada dekat sini jika x pulang ke kampung atau ada agenda lain.

      If berdekatan… Bro plan nak kumpul blogger dekat-dekat. Kita buat gathering simple-simple je 🙂

Leave a Reply

Top