17,148,864 total views, 168 views today

Blogger Menang Cabaran Shell FuelSave Challenge 2014

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Blogger Menang Cabaran Shell FuelSave Challenge 2014Tahniah diucapkan kepada rakan blogger, Hafiz Rahim yang dinorbatkan sebagai pemenang central region bagi Shell FuelSave Challenge 2014.

Tak sangka kaki racing ini berjaya mengenepikan saingan daripada 9 pencabar lain.

Beliau berjaya mengamalkan beberapa tip Shell FuelSave, dan membawa pulang wang tunai berjumlah RM 2,000 selaku juara central region.

Bagaimana pula dengan acara kemuncak nanti?

RM20,000 jika bergelar juara.

Tak kan makan sorang je kot. Penat tulis dan promote dalam blog ini. Mee Udang MMA Santai Corner pun ok je. Gua bukan berkira bab makan-makan nie.

Beliau akan berentap dengan pencabar dari Selatan, Utara dan Pantai Timur dalam berbut gelaran juara Cabaran Shell FuelSave Challenge 2014.

Jom baca blog bakal juara ini – hafizrahim.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Blogger Menang Cabaran Shell FuelSave Challenge 2014

  1. wah untungnya. 20k banyak tu. semoga berjaya

    1. Jika menang, harus minta jasa baiknya untuk open table bagi kita

  2. Tanniah buat beliau. Harapa besar untuk menang wang besar.

  3. Apsal nampak hensem sangat gambar gua dalam ni bro. Hehehe. Jom mee udang.

  4. Mahu tidaknya tak percaya.Berpuluh ribu contest yang diterima..Allah pilih dia niuntuk menang dulu

  5. terbaiklah! ambe doakan bro apih menang bergaya nanti..

    guapun tak berkira…dah komen ni..tumpanglah mee udang setengah pinggan..hehehe

  6. semoga dalam challenge lepas ni bro hafizrahim akan berjaya….memang dapat 20k tu…fuhhh…

Leave a Comment