17,148,866 total views, 170 views today

Pemenang iPhone 5s – Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Pemenang iPhone5s - Uzair Othman #SBB2014
Tahniah kepada blogger Uzair Othman yang memenangi iPhone 5s sewaktu Majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 yang berlangsung di Saloma Bistro, Kuala Lumpur.

Anda boleh datang melawat blog beliau di www.uzairothman.com

Tertiba jeles kejab he..23x

Rezeki dia kan.

Masih ada lagi 3 iPhone 5s yang akan diberikan kepada peserta Sepetang Bersama Blogger 2014 hari ini.

Tidak lupa juga beberapa hadiah berupa iPad, Hosting dan etc.

Pemenang iPhone 5C Gold - Khairil Mazri

Ini pula pemenang bertuah iPhone 5C Gold Edition

Khairil Mazri pemilik blog www.khairilmazri.com ala yang menangis atas pentas sewaktu ambil hadiah. Sure ramai yang perasan drama ini. Malangnya xde pula yang berjaya ambil gambar jarak dekat atau videokannya.

Pada perhimpunan tahunan kali ke-3 ini berjaya mengumpulkan lebih kurang 300 blogger dari beberapa negara jiran termasuk Vietnam dan Indonesia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 thoughts on “Pemenang iPhone 5s – Sepetang Bersama Blogger 2014 #SBB2014

  1. Bro dapat apape ke kali ni? Biasanya bro bertuah sentiasa..

    1. Bagi can pada orang lain… Xsemua benda kena kena rembat kan… 🙂

      Ada ramai orang lebih memerlukannya.

  2. Tahniah uzair….dengar …hebat majlis ini…

  3. Tahniah Uzair Osman… Dapat rezeki berganda pada hari ni… Dahlah dapat iPhone 5, lepas ni dapat backlink pecuma daripada rakan2 blogger…

  4. Tak dapat meneriama kenyataan… he he

  5. Takpe bro.. bro pun banyak dh rezki ipad mini. Hehe

  6. Seronok melihat sahabat blogger yang menang hadiah gempak-gempak.

  7. gua touching kejap bila dapat tahu kisah perjalanan beliau ke SBB 2014… Memang rezeki beliau la kan…

  8. rezekii dia bro.. tahniah.. jeles rasa :p

  9. amat best meja belah sana..meriah sangat dengan pemenang..apa pun tahniah kepada semua pemenang..contest mahupun lucky draw 😀

  10. Erkkk pendek je lu tulis bro, guan dapat Serverfreak Hosting tak ambik gambar pun .. huhuhu….

    1. Eh… ini yang menang iPhone je… tue pun mana yang sempat gua ambil gambarnya… eh mu ada menang ek? Tak perasan la pula..

  11. Tahniah buat mereka yang memenangi cabutan bertuah tu…:D

  12. Tahniah buat Uzair dan Khairil Mazri dpt iphone 5S tu.

Leave a Comment