You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Gulai Taucu Tauhu Masakan Isteri

Gulai Taucu Tauhu Masakan Isteri

Gulai Tauhu Taucu
Malam-malam mengidam gulai taucu.

Selongkar peti ais, hanya ada tauhu sahaja. Maka Puan Isteri terpaksa menunaikan hajat mengidam Bro malam tadi. Maka terjadinya gulai taucu tauhu.

Bro gunakan taucu Yeo’s yang pernah bro ceritakan dalam entry Gaya Hidup Sihat Bermula Dengan Yeo’s (jemput like dan “G+” entry ini).

Memang family Bro banyak menggunakan produk Yeo’s.

Dari dulu lagi. Nampak dalam peti ais macam banyak je produk Yeo’s (itu kamera trick je).

Bukan sebab nak masuk contest anjuran Denaihati dan Yeo’s menyebabkan peti ais bro penuh dengan produk Yeo’s. Blogger boleh pula bergaduh-gaduh pasal kontest ini.

Kena ingat tujuan asal pertandingan ini. Apa tujuan asal penganjur buat peraturan macam tue.

Bro join sebab nak support member. Kalah menang, adat pertandingan. Jangan la pasal contest ini, ada rakan yang sentap. Berjumpa senyum tak ikhlas. Apa-apa pun korang dah buat yang terbaik ๐Ÿ™‚

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Gulai Taucu Tauhu Masakan Isteri

Leave a Reply

Top