17,148,884 total views, 188 views today

Selamat Pengantin Baru Buat Yuyu Zulaikha

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Selamat Pengantin Baru Buat Yuyu Zulaikha

Selamat pengantin baru buat kenalan blogger – Yuyu Zulaikha semoga berbahagia ke anak cucu. Tapi risau bila orang tak boleh nak bezakan yang mana nenek dan yang mana cucu he…23x

Menurut blog The Life of Mansor’s Twin : Kedua mempelai ini berarak menaiki helikopter. Wow….!! Ini rasa nak kahwin lagi nie.

Tapi xpe la.

Lebih suka majlis kahwin ala kadar je. Risau nanti keluar dekat blog “blogger kahwin dua” & “blogger kahwin dapat tajaan 13 juta” he..23x Belum lagi keluar statement dari orang yang anti-poligami or ……

Abaikan je iklan diatas.

Apa-apa pun tahniah buat kedua mempelai ini.

Buat Yuyu, maaf bro tidak dapat ke majlis Yuyu. Ikutkan plan asal nak bercuti di Langkawi time ini, tapi plan cancel bila tahu wife mengandung dan time yuyu kahwin memang time wife tengah pantang. Tak sesuai bawa jalan jejauh.

Kredit gambar : Instagram ieda mansor.

Beberapa gambar bersama Yuyu Zulaikha yang dapat Bro kongsikan.


Gambar sewaktu Bro organize Gathering Pertama Sahabat Blogger di Berjaya Times Square


Gambar sewaktu shooting dengan 1tube di Putrajaya


Gambar sewaktu majlis bersama Mantan Perdana Menteri – Tun Dr. Mahathir Mohamed di PWTC.

Mini Forum Sepetang Bersama Blogger Denai Hati
Gambar sewaktu Sepetang Bersama Blogger anjuran Denaihati Network di Singahsana Hotel. Waktu ini Bro jadi Moderator untuk mini forum dan Yuyu sebagai panel jemputan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 thoughts on “Selamat Pengantin Baru Buat Yuyu Zulaikha

  1. Perghhhhhhhh naik helikopter tu kahwin!! wahhh untung kak yuyu.. Apapun, tahniah kak yuyu.. Semoga bhgia sampai ke syurga… Am adore her sooo much! Very nice girl

    1. Kalau dekat tg malim, helikopter boleh mendarat dekat UPSI je… Try la nanti ek ๐Ÿ™‚

  2. lawak ayat tak leh beza nenek dengan cucu tu,, ekekee,, nampak sangat kecik yuyu ni,, tak sabar nak baca dia update kt blog dia,, mesti comel sebab yuyu kan suka menda comel,, hehe,, congratez buat yuyu ๐Ÿ˜€

  3. assalamualaikum bro…tahniah2 buat yuyu dan pasangannya moga kekal jodoh hingga hujung nyawa…:)

  4. tahniah buat yuyu..cantik..best oo turun dari heli tu..tempat wa leh turun belon panas je..hahaha

  5. Grand abis ah Yuyu! Cantik! Selamap pengantin baru buat Yuyu & pasangan.. Semoga berkekalan hingga ke jannah.. Amin.. =)

  6. welcome to the club yuyu. selamat menjalanani kehidupan baru bersama suami dan bakal anak2..

  7. wah..naik heli lagi YUYU….hope kekal hingga ke hujung nyawa……

  8. wahhh… naik h.kopter… banyak jugak ea kenangan dengn yuyu…hehe

  9. romantik banget gambar tu. tahniah dan selamat pengantin baru dan semoga jodoh berkekalan ke akhir hayat buat yuyu dan suami.

  10. tahniah yuyu..comel-comel gitu ๐Ÿ˜‰

  11. bro,muka dalam gambar tu nampak muda ‘semacam’ je.hahaha

  12. Congratz & selamat pengantin baru Yuyu. errr bro nampak kurus kat gambar pertama tu ~keke

  13. si kecik molek ni dah tawen??mcm x caya jer….hehehe…suka tgok gelagat dia yang cute tuh…

  14. Tahniah kepada yuyu. Selamat melayari bahtera alam perkahwinan ๐Ÿ™‚

  15. terbaiklah..selamat pengantin baru yuyu :p

  16. boleh tengok wajah2 bro dari tahun ke tahun ๐Ÿ™‚

  17. Woww..terbaik lah yuyu, kira wedding of the year ni..siap naik heli tu…

    Moga berkekalan pada pasangan yang baru berkahwin..:)

  18. Tahniah Yuyu…cantik kakak make-up…syhhh make-up by anak kawan baik akak.

  19. Sorry bro, makin dilihat makin kembang bro. Hahahaha

    Tahniah Yuyu!

  20. cute je yuyu .. hmm bestnya dapat joint event , gathering sesama blogger. Sekarang dah tak ada ye?

  21. […] Bro ucapkan kepada rakan blogger Yuyu Zulaikha kerana sudah bergelar isteri kepada jejaki pilihan hatinya. Maafkan Bro sebab tidak dapat hadirkan diri pada majlis perkahwinan […]

Leave a Comment