You are here
Home > Ucapan > Selamat Pengantin Baru Buat Yuyu Zulaikha

Selamat Pengantin Baru Buat Yuyu Zulaikha

Selamat Pengantin Baru Buat Yuyu Zulaikha

Selamat pengantin baru buat kenalan blogger – Yuyu Zulaikha semoga berbahagia ke anak cucu. Tapi risau bila orang tak boleh nak bezakan yang mana nenek dan yang mana cucu he…23x

Menurut blog The Life of Mansor’s Twin : Kedua mempelai ini berarak menaiki helikopter. Wow….!! Ini rasa nak kahwin lagi nie.

Tapi xpe la.

Lebih suka majlis kahwin ala kadar je. Risau nanti keluar dekat blog “blogger kahwin dua” & “blogger kahwin dapat tajaan 13 juta” he..23x Belum lagi keluar statement dari orang yang anti-poligami or ……

Abaikan je iklan diatas.

Apa-apa pun tahniah buat kedua mempelai ini.

Buat Yuyu, maaf bro tidak dapat ke majlis Yuyu. Ikutkan plan asal nak bercuti di Langkawi time ini, tapi plan cancel bila tahu wife mengandung dan time yuyu kahwin memang time wife tengah pantang. Tak sesuai bawa jalan jejauh.

Kredit gambar : Instagram ieda mansor.

Beberapa gambar bersama Yuyu Zulaikha yang dapat Bro kongsikan.


Gambar sewaktu Bro organize Gathering Pertama Sahabat Blogger di Berjaya Times Square


Gambar sewaktu shooting dengan 1tube di Putrajaya


Gambar sewaktu majlis bersama Mantan Perdana Menteri – Tun Dr. Mahathir Mohamed di PWTC.

Mini Forum Sepetang Bersama Blogger Denai Hati
Gambar sewaktu Sepetang Bersama Blogger anjuran Denaihati Network di Singahsana Hotel. Waktu ini Bro jadi Moderator untuk mini forum dan Yuyu sebagai panel jemputan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Selamat Pengantin Baru Buat Yuyu Zulaikha

  1. lawak ayat tak leh beza nenek dengan cucu tu,, ekekee,, nampak sangat kecik yuyu ni,, tak sabar nak baca dia update kt blog dia,, mesti comel sebab yuyu kan suka menda comel,, hehe,, congratez buat yuyu πŸ˜€

Leave a Reply

Top