You are here
Home > Iklan > Kelas Master WordPress Akademi Denaihati

17,419,202 total views, 1,023 views today

Kelas Master WordPress Akademi Denaihati

Shakiddo Masterclass WordPress Akademi Denaihati

Tahniah Bro ucapakan kepada Denaihati Network yang berjaya mengadakan Kelas Junior/Master WordPress melalui Akademi Denaihati khas buat blogger diluar sana yang ingin belajar berblog menggunakan wordpress dan memantapkan lagi ilmu wordpress mereka.

Mungkin ada sesetengah dari anda mengatakan yuran menyertainya agak mahal.

Tetapi bagi Bro, harganya lebih murah dari kelas yang sedia ada. Lagipun penyertaannya terhad dan dilakukan dalam kumpulan yang kecil. Maka sesi pembelajaran lebih fokus secara terus kepada anda.

Sesi pembelajaran tidak habis di dalam kelas. Bahkan dengan tertubuhnya Alumni Kelas Master. Memberi peluang kepada peserta untuk berdaya saing dalam dunia blogging.

Antara kelebihan menyertai Kelas Master WordPress di Akademi Denaihati :-

  • Proses selenggaraan WordPress
  • Mengawal keselamatan WordPress
  • Teknik optimasi enjin carian peringkat lanjutan
  • Bagaimana membina jenama anda menggunakan WordPress
  • Perkara yang perlu dielakkan atau dilakukan sekiranya menggunakan WordPress
  • Teknik menghadapi trafik yang tinggi
  • Bonus – Teknik rahsia pengguna WordPress

Walaupun Bro merupakan pengguna WordPress sejak tahun 2007, ianya masih tak mampu meletakan Bro sebagai orang yang mahir tentang WordPress. Belajar sendiri tidak sama dengan belajar dengan secara bermentor.

Jika korang ada masa, jom sertai Akademi Denaihati – Belajar Buat Blog.

Untuk tahun ini, cuma tinggal satu kelas sahaja di bulan Disember ini. Maka jangan lepaskan perluang anda sebelum Akademi Denaihati menurunkan tabir bagi tahun 2013 untuk merangka perancangan bagi tahun 2014 pula.

Kredit : Shakiddo.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

7 thoughts on “Kelas Master WordPress Akademi Denaihati

  1. Betul tu murah… hehehe tapi nak juga student price…

    yelah ekonomi kita ni… most everything pun family sponsors lagi..

    tapi ilmu memang kie suka belajar… saving, cakap tentang saving tu yang hehehe tengah praktik…

Leave a Reply

Top