You are here
Home > Bersama BroFramestone > Bersama Blogger Hebat Dari Johor – Mia Liana

17,290,366 total views, 281 views today

Bersama Blogger Hebat Dari Johor – Mia Liana

blogger felda residence tanjung leman

Tiap kali blogger hebat dari Johor ini, Mia Liana turun ke KL.

Banyak benar halangannya untuk Bro bertemu dengannya (asik tak kena dengan masa Bro). Tetapi akhirnya Bro tidak dapat nak lari ke mana-mana bila turun ke Johor baru-baru ini.

3 hari 2 malam di Felda Residence Tanjung Leman, Bro dengan Mia Liana berkampung di sini.

mialiana dengan broframestone

Amik kau, 3 hari 2 malam tue.

Jika dulu, dia selalu tanya Bro pasal blog, pasal ranking blog, pasal SEO. Dari blog pindah ke Smart Phone, Aplikasi untuk Android (Bro pengguna iOS pun kena jawab gak).

Sekarang ini,

Beliau menjadi rujukan blogger baru dan lama. Wowww…!!! Power tue.

Paling menarik, sehari dia boleh update blog menggunakan handphone je. Kalah Bro..!!! Bro pun kalau update pakai handphone, hanya mampu update 1 ~ 2 entry per day. Kadang-kadang tak de langsung he..23x

Jika korang ada masa, moh singgah blog beliau – www.mialiana.com

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Bersama Blogger Hebat Dari Johor – Mia Liana

  1. Mia Liana ni memang femes.. pernah menjadi top 5 dalam blogger year Digi Wwow Awards..Follower lebih 10K.. teringin juga nak berjumpa beliau pada satu hari nanti. . In Shaa Allah, kalau panjang umur. .

  2. sebab tu sy letak Mia as salah sorang sifu sy dlm blog saya. hehe… memula belajar join segmen, bertambah followers dari join segmen Mia lah. Sabar sungguh beliau mengajar kakak ni… ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Top