17,158,085 total views, 3,625 views today

Berbuka Puasa Bersama Awi Rafael

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

20130805-224601.jpg

Dekat hujung bulan Ramadhan baru dapat berbuka puasa bersama Awi Rafael di Restoran Picknik, Publika.

Bagi Bro, inilah iftar terakhir Bro diluar. Biar hujung Ramadhan ini dapat Bro habiskan masa berbuka dengan isteri.

Lagipun, Awi memang tengah free waktu ini. Esok beliau ada meeting sebelum pulang ke Singapore untuk berhari raya.

Ahad beliau akan ke Langkawi.

Apa-apa pun moga yang terbaik buat kerjaya seni beliau di Malaysia.

Jom layan video ucapan hari raya yang sempat Bro rakam selepas berbuka puasa bersama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 thoughts on “Berbuka Puasa Bersama Awi Rafael

  1. Bro ni dah macam retis disebabkan ada aja event bersama retis..

    1. Alhamdulillah,

      Rezeki dapat luangkan masa bersama mereka..

  2. hehe patut la di sana ya

    1. He…23x hai eina, selamat hari raya 🙂

  3. seronoknya bro,buka puasa ngan dia..sruh dia nyanyi lagu kalau aku kaya satu bro…hehehe..encem…

    1. Oh ye ke.. kalau nak lagu kalau aku kaya kena usha keek bro.. kalau nak lagu bila aku jatuh cinta, usha dekat youtube bro he..23x

  4. mcm mana boleh pegi berpuasa dengn die..ish2

    1. Berpuasa tue, sebab kami berdua nie orang islam.. memang diwajibkan untuk berpuasa.

      Pasal berbuka tue, sebab berbuka puasa bersama media. dan dok semeja dengan bro he..23x

  5. maszull

    assalamualaikum bro…wah dah boleh join club artis la …

  6. dia la yang nyanyi ‘kalau aku kaya’ kan? best gak.

Leave a Comment