17,167,039 total views, 559 views today

Akhirnya Kalah Juga Zizan Razak

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Jepp_Sepah_-_Anugerah_Lawak_Lelaki_Popular_Troll

Ramai yang menjangkakan Kategori Lawak Lelaki Popular pada Anugerah Lawak Warna yang berlangsung di Istana Budaya jatuh kepada Zizan Razak.

Malangnya, anugerah tersebut jatuh kepada Jepp Sepahtu atas undian peminat-peminat.

“Akhirnya kalah juga Zizan Razak” kata bukan peminat Zizan Razak di facebook Astro Gempak. Dan Bro sempat amik screenshot untuk dikongsikan di blog ini.

Mungkin kerana selalu sangat Zizan Razak kehadapan menyebabkan ramai penonton muak dengan lawak beliau (siapa tahu kan). Begitu juga dengan beberapa gosip panas berkaitan dengannya.

Maka, bagi la can pada orang lain untuk merasai juga.

Bicara Bro : Kita tidak selalunya berada di atas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 thoughts on “Akhirnya Kalah Juga Zizan Razak

  1. gua x minat lawak zizan…..lawak johan lagi best..jep pun not bad…

    1. kalau zizan n johan bergabung, lawak baru nampak menjadi. Dari buat lawak sensorang

  2. Tak sangka betul Zizan Razak boleh kalah… Tapi inilah yang dikatakan adat pertandingan… Ada yang menang dan ada yang kalah…

    1. Tak selamanya kita berada di atas ๐Ÿ™‚

  3. haha… asyik zizan je menang… kali ini rezeki JEP.. JEP pun best kan ๐Ÿ™‚

    1. Undi la jep lepas nie ek ๐Ÿ™‚

  4. jep!!! yeahhh… lama den tunggu saat dia take over the stage

    1. Kena selalu support dia la zuan huhuu

  5. dari raja lawak 3 dulu memang minat lawak2 jep ni…terbaik…akhirnya dia menang jugak..:D

    1. Dia memang lawak dapat anugerah itu.. Kalau zizan je, risau pelawak yang lain dibayangi oleh zizan je..

  6. Salah pengiraan undi kot. ๐Ÿ™‚

    1. He..23x mungkin juga… sabotaj Zizan he..23x

  7. Lawak Zizan dah hampir2 basi kot.. Jep memang lawak habis.. Memang patut dia menang..

    1. Hang banyak tengok betul ke bohong nie kot he..23x

  8. entahlah tapi pad aku jep sepahtu lagi kelakar.. lawak bersahaja dan spontan.. zizan biase2 je ๐Ÿ™‚

    1. Lawak Jep makan dalam sikit la…

  9. Jeb ni lawak dia selamba je. Kat tv3 ada kat astro ada ๐Ÿ™‚

  10. suka lawak Jep….memang best…nampak sangat ramai pelawak dari Johorian masa di tempat duduk Jep hari tu….apa-apa pun adat pertandingan…..

  11. BLACKOUT!!!!BLACKOUT!!!! HAHAHAHHA =P

  12. Ayie

    Dah rezeki dia nak buat macam mana ? err , cuba korang masuk raja lawak confirm keluar balik -.- .

  13. suka sangat Jep menang !!! lawak memang terbaiklah.. sempoi je lagi2 bila tengok muka tak bersalah kenakan orang hehehe

  14. jep memang best..hehe..zizan dah kurang sekarang..die cakap pun tak macam dulu..

Leave a Comment