17,153,143 total views, 4,447 views today

Bertemu Dengan Blogger Terengganu

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

20130623-141206.jpg

Sewaktu bercuti di Kuala Terengganu, Bro berkesempatan untuk bertemu dengan beberapa blogger Terengganu.

Kalau ikutkan ramai yang roger ingin bertemu. Tetapi kekangan masa dan masing-masing ada tanggungjawab, memang tiada jodoh buat kami.

Kalau ada jodoh,

Mahu dapat calon orang terengganu kot. Bak kata wife Bro, boleh akad nikah dekat Masjid Kristal.

Ok jom Bro perkenalkan beberapa blogger yang bro temui.

Puteri Insyirah (namanya difacebook) boleh panggil Syirah. Bro kenal pun di facebook sebab dia mintak bro tolong uruskan domain blog.

Baru habis berlajar dan kerja di Cool Blog (ada gak kaitan dengan blog).

20130623-141324.jpg
Blogger yang seterusnya adalah Cik Yuyu.

Blogger yang Bro kenali pada tahun 2008. Antara pembaca setia blog Bro.

Dengan dia, banyak cerita waktu awal-awal berblog dulu terkeluar. Lagi panas dari isu-isu blogger zaman sekarang ini.

Apa-apa pun terima kasih sebab sudi berjumpa dengan Bro.

Maaf jika masa pertemuan kita terlalu singkat ๐Ÿ™ Next time Bro turun ganu, kita roger-roger lagi ek ๐Ÿ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 thoughts on “Bertemu Dengan Blogger Terengganu

    1. Sekali sekala dan buat pun simple2 je nie… Nak kumpulkan semua, masing2 ada tanggungjawan memasing

  1. blogger selangor bile nak bertemu bro..kikikihh

    1. Siapa ek blogger Selangor? Kalau blogger dok area KL, Putrajaya, Shah Alam rasanya macam selalu jumpa je.. (tapi xsemua la)

  2. dh tu bila nak jenguk ore kelate lak,, grr

    1. Tunggu ada projek dekat sana or dapat calon orang sana he..23x

  3. bestnya blh jmpa blogger ๐Ÿ™‚

    1. Rezeki dapat jumpa mereka ๐Ÿ™‚ Eh xpernah jumpa blogger ke?

  4. Blogger cheras bila nak jumpa? Kehkehkeh…

    1. Tunggu hujung minggu time kawe hantar wife g koje…

  5. untungla!!!!!!!!!!!!!!!!!!! any blogger yang turun tganu pasnih boleh roger sy! KIT okai! ๐Ÿ™‚

    1. Kalau roger boleh dapat coolblog satu x?

  6. waaaahhhh…. ganu kiter der.. ni lah Insyirah yea… =)

  7. Bro bila nak naik Melaka lak….tapi melaka jerebu teruk ler….sekolah pun tutup tapi kita orang keje….huhu

  8. next time nak jumpa bro juga la…… ! ๐Ÿ™‚

    tp deno ni pemalu sikit, mcm mana nak buat ni.. hihi^^

  9. wah..rajin benar korang bertemu sape ek.

  10. bro masih hot dikalangan gadis2..hehehehe

  11. maszull

    assalamualaikum bro…wah seronoknya jumpa blogger kat sana…:)

  12. retis gile sampai Terengganu..perhh..:D

Leave a Comment