You are here
Home > Iklan > Bajet Kahwin – Rancang Pembelanjaan Perkahwinan Anda

17,654,650 total views, 1,730 views today

Bajet Kahwin – Rancang Pembelanjaan Perkahwinan Anda

Aplikasi Bajet Kahwin

Bajet Kahwin

Merupakan aplikasi yang mudahkan bagi anda yang ingin berkahwin (mahupun yang ingin kahwin lagi) dalam merangka rancangan pembelanjaan perkahwinan anda.

Aplikasi mudah digunakan dimana anda hanya perlu masukan bajet dan angaran harga yang anda perolehi seperti kos kad kahwin, mas kahwin, pelamin, makanan, mak andam etc.

Semuanya akan dijumlahkan untuk memudahkan anda mengetahui berapa kos yang anda perlukan untuk satu-satu majlis perkahwinan.

setelah 2 bulan berkahwin

Ramai yang bertanya kepada Bro, berapa jumlah kos untuk majlis perkahwinan Bro?

Ok,

Jumlah yang dinyatakan diatas, merupakan jumlah kos majlis perkahwinan disebelah Johor (sebelah wife). Tapi ianya bukan kos keseluruhan.

Kalau tak salah Bro, masa kira-kira dulu ada dalam RM40k juga termasuk sewa homestay untuk keluarga pengantin lelaki tak termasuk kos-kos tersembunyi.

Xpercaya? Pergi tanya dengan pengapit Bro.

Anda boleh gunakan aplikasi ini melalui laman web – bajetkahwin.my

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Bajet Kahwin – Rancang Pembelanjaan Perkahwinan Anda

  1. hargai lah duit yang kita simpan untuk kahwin …
    pelik kenapa ada kes cerai? tak fikir ke dulu simpan duit untuk kahwin macam mana… tapi jodoh itu semua ada pada Allah

  2. Kalau lihat pasangan muda sekarang berbelanja kahwin menakutkan. Memang banyak belanja dikeluarkan. Rasa-rasanya umur 30an barulah hendak kahwin kerana hendak kumpul duit.

  3. assalamualaikum bro…memang sekarang ni belanja kawin mmg mahal jadi pada sesiapa yg nak berkahwin tu eloklah simpan duit awal2kan…:)

Leave a Reply

Top