You are here
Home > 1001 Pictures > Kedudukan Uncle Gedek Tergugat

17,420,928 total views, 2,749 views today

Kedudukan Uncle Gedek Tergugat

Kedudukan Uncle Gedek tergugat.

Ada sesiapa yang tidak mengenali Uncle Gedek?

Pemilik Blog Begins At Forty yang mempunyai stylenya yang tersendiri. Sehingga menjadi ikutan pada sesetengah pembaca setianya.

Kalau ada yang tiru gayanya (walaupun tak sengaja, mesti orang akan teringat pada Uncle Gedek)

Punya kuat aura yang terdapat dalam setiap gambar-gambarnya. Siap di youtubekan lagi gambar beliau sejak tahun 2009 hingga kini.

Bro bukan nak curi trademark dia (bro pun ada trademark bro sendiri – bukan dalam bergambar) Cuma nak mempromosikan trademark dan blog Uncle Gedek.

Dalam masa yang sama nak bagitahu satu dunia (macam la satu dunia baca blog bro – ke banyak dunia yang baca) bro tiada kerja.

Ini hasil-hasil percubaan bro sepanjang satu hari. Dan komen yang diterima dari Uncle Gedek amat positive.

Komen Uncle Gedek : Simpan rambot panjang bro… baru ganas bila atas pelamin!

Komen Uncle Gedek : Haha… bro! Patong kat belakang tu pon tertunduk malu…

Komen Uncle Gedek : Uncle nak kena potong rambot macam ni…. Tergugat? Ini bis pengsan!

Komen Uncle Gedek : (Beliau belum sempat nak komen)

Tak kisah la korang nak kutuk bro curi trademark Uncle Gedek ataupun seangkatan dengannya. Atau kutuk Uncle Gedek.

Sekurang-kurangnya, bro nampak dia seorang yang berkerjaya dan berjaya dalam hidupnya. Blog hanya tempat dia berkongsi cerita.

Walaupun simple, tapi menarik untuk dibaca walaupun hanya beberapa baris ayat.

Bro terharu sangat bila Uncle Gedek kenal bro (walaupun bro hanyalah blogger biasa yang jauh lebih muda) dan macam teruja bila pertama kali kami berjumpa.

Terkedu juga lidah bro, bila dia yang mula-mula sekali bangun dan tegur bro siap hulurkan tangan. (adeh terasa macam bro kurang sopan disitu – patut bro yang hulur dulu. Nampak sangat bro tengah terkejut)

Sekurang-kurangnya muka bro ada juga masuk Blog Uncle Gedek (cer usha)

Bicara Bro : Kehidupan lelaki bermula pada umur 40-an.

Ok, tengah mengira saat bermulanya kehidupan bro sebagai seorang lelaki (habis selama ini aku bukan lelaki ke?)

Siapalah yang create pepatah ini?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

43 thoughts on “Kedudukan Uncle Gedek Tergugat

    1. hehehe.. main kasaq sikit je.. aku nak try buat jugak la style camtu.. nak kena praktis depan cermin dulu cari gaya muka paling ketat

    1. He..23x bro tak boleh nak buat apa-apa. Nie kes ramai tanya, awat susah nak nampak muka bro dalam blog.

      Cara terbaik, amik gambar sendiri, sure akan ada dalam blog πŸ™‚

  1. lama giler kita tak datang sini.. zaman awal blogging dulu2 datang.. tu yang macam kenal je tu.. dulu rambut cam panjang.. lurus.. kan…hehe.. salam singgah kembali.. kalau tak uncle gedek yang bg link.. =)

    1. Lama tue dah berapa lama ek?

      Terpaksa pendekan rambut untuk nampak lebih kemas dan selesa. Sekarang susah nak jaga rambut macam dulu. Kalau tidak, uncle gedek tak boleh cari makan la πŸ™‚

Leave a Reply

Top