You are here
Home > 1001 Pictures > Gambar Siti Saleha @ Nora Elena Aktiviti Amal Di Perkampungan Orang Asli

17,424,999 total views, 6,820 views today

Gambar Siti Saleha @ Nora Elena Aktiviti Amal Di Perkampungan Orang Asli

Bro sempat mengambil beberapa gambar pelakon Siti Saleha atau lebih dikenali dengan watak Nora Elena semasa event Sentuhan Kasih Ramadhan bersama Petronas di perkampungan orang asli yang terletak di Gombak.

Di sini bro kongsikan beberapa gambar untuk tatapan anda.
Comel la pula bila dia tutup mata, saja nak share pic comel beliau di sini.

Gambar diambil semasa peserta yang menyertai aktiviti amal ini sedang memanaskan badan.


Suka gambar beliau dengan kanak-kanak.

Makin terserlah ciri-ciri idaman lelaki. Beliau tidak kekok bila melayani kerenah kanak-kanak.

Malangnya tak banyak gambar bro bersama Siti Saleha T-T

Sumber gambar : facebook Hye Bro!!

Bicara Bro : Kalau masukan beliau dalam list bro.

Mahu ramai yang makin jeles dengan bro. Cukup la sekadar ada hubungan sebagai selebriti dengan wartawan blogger kan.

Ala tomey tomey.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

37 thoughts on “Gambar Siti Saleha @ Nora Elena Aktiviti Amal Di Perkampungan Orang Asli

    1. Itu bezanya blogger dengan blogger yang dah tahap paparazzi he..23x

      bukan fokus pada event tapi fokus cari cerita dalam event he..23x xpercaya…?? tanya la mana-mana wartawan he..23x

  1. Amboi..

    Asyik gambar Siti Saleha jer yang Bro tangkap ni.. Banyak gambar candit pula tu.. Dah berkenan erk?

    kalau berkenan pun apa salahnya.. Ikut adat kita orang melayu, hantar rombongan.. πŸ˜‰

    Seronok sebenarnya bila kita dapat berbakti kepada Orang Asli ni.. Saya pun pernah mengikuti program seumpama ini.. Semasa mengikuti Program Jetty 2002.. Tumpang share link dekat sini yer.. TQ

    Menjejaki jetty 2002

    1. Bro memang suka amik gambar candid tetapi menarik…

      Tak suka pic yang statik.. xde feel sebagai seorang photographer yang tak de pengalaman macam bro.

      Rombongan..?? tunggu rombongan yang akan datang nie settle dulu, baru fokus pada rombongan nie.

      Boleh saja.. sila kan πŸ™‚

    1. Sejak bro terlibat dengan dunia hiburan nie.

      Bro makin beraksi macam paparazi, kamera ada je di sini. Pergi mana-mana pun boleh dpat cerita pasal artis he..23x

      Cuma nak atau tak nak je tulis dalam blog.

      Blogger pun kena ada etika juga πŸ™‚ Lagi-lagi kalau ada bila terjerbak dalam dunia hiburan.

      Bro tak nak dah kes ada artis call pasal kes itu ini he..23x

    1. Rasanya tak perlu kot. photo tak beberapa jelas he..23x lagi satu dalam photo hanya lakonan.

      so tak nampak kemesraan kami he..23x (saja nak bagi panas lagi nie)

Leave a Reply

Top