You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Bersama Siti Saleha @ Nora Elena

17,431,761 total views, 5,605 views today

Bersama Siti Saleha @ Nora Elena

Gambar Bro Framestone bersama Siti Saleha semasa event Sentuhan Kasih Ramadhan bersama Petronas.

Entah macam mana bro boleh terpikat dengan dia. Rasanya sejak beliau berlakon dengan Aaron Aziz dalam drama Nora Elena kot.

Bicara Bro : Agak mesra orangnya, cute pun ye.

Paling penting, pandai layan budak kecik. Tak nampak berlakon-lakon di depan bro. Ok, nak masukan dia dalam list bro la.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

39 thoughts on “Bersama Siti Saleha @ Nora Elena

    1. Kalau x puji, rugi he..23x

      NIe bukan puji kosong, sebab bro nampak apa yang dia buat. Dia dok depan bro je.. lepak sesama.

      So nampak jelas la karater dia macam mana. tapi tak tau la kot2 die berlakon kan

Leave a Reply

Top