You are here
Home > Bersama BroFramestone > Penaik Seri Kepada Blog BroFramestone.com

17,426,227 total views, 71 views today

Penaik Seri Kepada Blog BroFramestone.com

Tanpa penyeri, tak menarik sesuatu blog itu.

Ada yang menyerikan blog dengan gambar artis, gambar melampau dan juga gambar yang terlampau di edit.

Sebabnya,

Ramai pembaca blog lebih suka melihat gambar berbanding dengan membaca ayat satu persatu dari mula sampai habis. Sure ada yang skip-skip.

Bro sendiri pun baca buku terus ke muka surat belakang, inikan pula membaca blog yang banya tulisan yang memeningkan kepada untuk dibaca.

Kali ini bro nak berkongsi pertua yang selama ini menyerikan blog bro tanpa korang ketahui.

Apa taknya kalau tiada iklan dari abangensem.com

Dah hampir setahun beliau mengiklan di blog bro. Banya juga yang dia bayar untuk mengiklan di blog bro untuk tempoh satu tahun.

Bayar pakai cheque lagi tue.

Beliau start blogging selepas menghadiri bengkel blogging yang dianjurkan oleh kenalan beliau.

Dari situ beliau mengenali blog broframestone.com kemudian beliau add bro di facebook, mula bertegur sapa.

Tau-tau je dia dah bukak blog menggunaan domain dan hosting sendiri, siap nak mengiklan di blog bro. Bukan satu nilai yang kecil dia bayar kepada bro.

Kalau korang tahu nilainya, mahu ternganga mulut.

Bro respek dia sebab walaupun dia baru menjadi blogger, dan boleh dianggap sebagai blogger mantap.

Tidak sesekali dia berlagak sombong dengan bro dan lebih mesra rakyat berbanding dengan blogger hingusan yang dulu terhegeh-hegeh lepak di blog bro.

Bila dah naik, berlagak nak mampus. (bukan bro cakap ek, tapi perbuatan anda sendiri yang menyatakan begitu)

Korang boleh tanya pada diri korang sendiri. (rasanya korang sure tak baca entry bro ini – bagi yang terasa dengan ayat pedas ini la)

Sebab yang bro tahu orang macam mana yang selalu baca blog bro 🙂

Bicara Bro : Siapakah Abang Ensem pada diri Bro Framestone?

Kalau korang ada masa, bro harap sangat korang like status bro dekat fan page abang ensem (jasa anda amat bro hargai).

Jika anda ingin mengiklan diblog bro, anda boleh tengok pakej pengiklan di blog broframestone.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Penaik Seri Kepada Blog BroFramestone.com

  1. Entry untuk berkempen yang bersahaja daripada BRO..

    Nampak gayanya takder peluanglah saya nak menang kalau macam ni.. hahaha..

    Perlukah saya menarik diri daripada menyertai Contest “Abang Ensem Di Mataku”??

    1. Sabarlah Mia.. Belum ada rezeki.. Insya Allah, tak lama lagi adalah rezeki Mia tu.. Sebab pengiklanan nuffnang ni kadang tu tak menentu..

      Kejap ada.. Kejap tader.. Macam Chipsmore.. 😉

  2. Kalau kita nak serius berblogging cara A.E buat tu memang betul,cari blog yg betul3 mantap dan laburkan kat sana.Insyaallah high return yg kita dapat.

    * adeh bro kata2 bro terasa hingga ke pangkal hehehe…

  3. *abangensem – no komen*

    tapi..

    saya pun nak tumpang popular gak kat blog nih .
    nanti dah femes jangan harap saya nak lepak sini lagi dah..
    wahahahaha…
    jahat-jahat pun saya jujur…
    boleh diterima tak…?
    😉

Leave a Reply

Top