You are here
Home > Iklan > Jemputan Event > Nando’s Malaysia : We Grill Champions – Macho Kai and Harry Kok’s Live Showdown

17,437,558 total views, 1,413 views today

Nando’s Malaysia : We Grill Champions – Macho Kai and Harry Kok’s Live Showdown


Bro memang peminat Nando’s Malaysia.

Dan baru-baru ini bro dijemput untuk menyertai event mereka di Paradigm Mall, Kelana Jaya.

Event ini sempena mempromosikan kempen “We Grill Champions” yang mereka anjurkan baru-baru ini.

Paling penting,

Kemunculan istimewa Macho Kai dan Harry Kok menyemarakkan lagi suasana. Walaupun kenyataannya dorang tiadalah “extra hot peri-peri”.

Hanya mengharapkan…..

Bro dan beberapa rakan blogger ini juga yang men”extra-extra hot peri-peri”kan event ini.

Beberapa acara menarik diadakan untuk menentukan kumpulan siapa yang layak digelar “Champions”. Sama ada Macho Kai atau Harry Kok.

Antara perminan yang diadakan :-


Time nie aksi gelojoh blogger dirakam.

Memang happening event ini. Maybe sebab kami semua (peminat Nandos) yang buat event ini happening.

Kalau rasa nak merasai ke”extra hot peri-peri”an Nandos. Jangan lupa join contest Nandos Malaysia Anjuran Bro Framestone.

Bicara Bro : Bro memang suka makan nandos.

Dan bro juga suka komplain pasal nandos sebab bro ini cerewet orangnya. Lagi-lagi bila rasanya tak sama macam selalu bro makan.

Sila abaikan model diatas. Ini kerja kak kujie ek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

4 thoughts on “Nando’s Malaysia : We Grill Champions – Macho Kai and Harry Kok’s Live Showdown

  1. hehehe..jay nampak nurul,pen merah..bro kat mane ek??xnmapk pulak kat gambar tu..:P..xdelah..nampak bro tgh nak gigit ayam yg digantung tu..hehe

Leave a Reply

Top