1,557,608 total views, 18,645 views today

Kontest Anjuran Bro Framestone Dan Nando’s Malaysia.

Kontest mudah dari Bro Framestone dengan hadiah ditaja oleh Nando’s Malaysia.

Ada peminat Nando’s tak disini?

Jika ada, anda memang patut masuk contest ini.

Hadiahnya : 1 Peri Platter (untuk 4 orang) bernilai RM62.

Apa yang anda perlu buat :-

  1. Tonton video diatas.
  2. Pilih sama ada anda ingin menjadi Die Hard Fan (Peminat Susah Mati) kepada Macho Kai atau Harry Kok
  3. Amik gambar anda beraksi sebagai peminat salah seorang daripada mereka
  4. Buat blogpost dengan gambar tadi. Tajuk mengandungi keyword “Bro Framestone” dan “Nando’s Malaysia”
  5. Bagitau kenapa anda jadi peminat mereka.
  6. Tinggalkan link di bahagian komen.

Maklumat penting yang perlu anda tahu.

Ini merupakan kontest mingguan (next week contest lain pula) yang bermula 20 – 30 Jun.

Pemenang dipilih berdasarkan kekreatifan anda oleh juri-juri dari pihak Nando’s Malaysia

Selamat mencuba dan jangan stress-stress, jom kita enjoy.

Tip untuk nampak macam peminat dorang?

Sorang merah dan sorang hijau. Jangan gatai nak pakai baju warna lain.

Antara peserta yang dah join :-

  1. sharidawati
  2. Gvishnu
  3. Nur Ain
  4. Emma
  5. Cik Reena Tan

Hanya peserta dalam list ini akan layak menyertai kontest untuk minggu ke-2 (untuk peminat Macho Kai) dan ke-3 (untuk peminat Harry Kok).

Korang hanya boleh jadi peminat kepada sorang je. Talam dua muka akan disingirkan.

Baik join sekarang sekiranya nak terpilih untuk minggu ke-2 atau ke-3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

58 Responses to Kontest Anjuran Bro Framestone Dan Nando’s Malaysia.

  1. azriMy says:

    wah best, tunggu tunggu… hope sempat la amek gambar cun2 dulu. hehehe..

  2. YaNa YassiN says:

    Woww, best nyer dapat makan Nando’s/

  3. Myra Jay says:

    Hehee, ok balik ni baru dapat tonton video, kat opis server kena block ;)

  4. Anuar says:

    Wah.. Menarik contest ni.. nak join.. nak join

    Tapi buat masa ni belum sempat nak tangkap gambar lagi..

    Awas.. Danger.. Bahaya.. Tolong jangan (klik di sini)
    Anuar recently posted..Hadiah Sempena Hari Bapa

  5. mario says:

    alahai..contest bergambar yg malas ni…hihi

  6. akuWanita says:

    kene beli baju hijau la dulu …huhu~ bj merah dah ada

  7. nurmisnan says:

    alamak… orang Brunei boleh join ker?
    nurmisnan recently posted..Serai merawat demam kuning dan mengurangkan kolestrol

  8. auc dot com says:

    tunggu nak tengok contoh dulu :)

  9. mia liana says:

    wahhhhhh… nak tengoklah sapa yang join tu… confirm cun punyaaaa

  10. Nurul says:

    Nurul nak join… ;)

  11. Wahhh menarikk. Kena g cari rambut afro dulu laa.

  12. zuan says:

    yg baju hijau tu, muka dia mcm bro la.hehe

  13. syu90 says:

    gudluck kpd sume yg join..

  14. jay says:

    alah jay xdapat nak join..wuwuwuw….kat sabah takde nando’s..wuwuwuwu

  15. azman says:

    Agak susah juga tu he3..

  16. fyna says:

    hahaha..macam comel je nak join kontest nih. bergambar? jap. nak cari gambar yang bersesuaian nih.

  17. sha says:

    ok dah ada idea..gambar ada.. tungguuuuu :)

  18. amirnawawi says:

    menarik!! Boleh join jugak nih.. Tunggguuu
    amirnawawi recently posted..#amirtravel: Air Terjun Lata Belantan Besut Terengganu

  19. hanim says:

    pakai rambut afro bole x..

  20. akubiomed says:

    Banyak juga pusingannya macam kelayakkan EURO2012.
    akubiomed recently posted..Wordless Wednesday – # Uncle Gedek Protege

  21. [...] The last word from me to Harry Kok, you sure win and you will do it!! Thanks Nando’s Malaysia. You wanna join to? Checkout the contest details here. [...]

  22. Encik Cerita says:

    Entri utk contest bro!!

    http://www.gvishnu.com/malaysias-hottest-battle-bro-framestone-nandos-malaysia/

    i’m Nando’s Die Hard fan <3

  23. Oh! budu says:

    ala. takda kamera pulak..

  24. ecah shafiee says:

    alorrr, igt contest apo td. x minat nando’s la bro. baru igt nak join td..

  25. titan says:

    wahh..ada kontest macam ni gak rupanya..baru aku tahu. hoho..ketinggalan betul.
    titan recently posted..Eyriqazz vs Denaihati vs Titan

  26. akhiyy says:

    wahh..contest lagi…insyaALLAH ade mase saye buat..
    akhiyy recently posted..Seksa Meninggalkan Sembahyang

  27. SuManje says:

    Salam bro…
    Pekabar…
    lama su tak singgah blog bro nie….
    wah leh join nie….em,,,,,,,,,,tapi bergambar la pulak…adus…..

  28. muazfaris says:

    tak reti la plak nak posing2 nih. huhu

  29. samdaddycool says:

    hmmmm .. lambat baca entry ni.. dah abis tempoh
    samdaddycool recently posted..Kerja part time di rumah vs Kerja sambilan di rumah

  30. akhiyy says:

    fikir balik segan lak nak masuk..hahaha
    akhiyy recently posted..Tiga Tetamu Misteri

  31. daddydee says:

    gambar tu yang masalahnya…saya suka amik gambar tak suka bergambar…

  32. auc dot com says:

    ade lagi ingat x de dah :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge