You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Aksi Gelojoh Blogger Di Rakam – Nando’s Malaysia

17,446,669 total views, 5,880 views today

Aksi Gelojoh Blogger Di Rakam – Nando’s Malaysia

Aksi gelojoh dirakam.

Malu gila dibuatnya, tapi nak buat macam mana.

Adat bertanding, kena ikut rules and regulation. Macho + Hensem kena tolak tepi, asalkan team boleh menang.

Susah gila nak makan ayam dengan tali pendek ke bawah.

Tak boleh guna kedua-dua belah tangan.

Ada peserta yang bagi cadangan yang dia nak makan dengan menggunakan kaki. Habis lawak la tue kan. Tapi tak nampak pula dia buat.

20 saat….

Mana cukup beb…!!!

Memang nampak, harapan untuk team bro kalah lebih terserlah. Dan tahap kegelojohan bro juga terserlah.

Kredit pic : Spinzer.us

Bicara Bro : Bro nak buat contest khas untuk Nando’s Malaysia. Hadiah dorang sponsor dan terbuka untuk pembaca blog bro.

Boleh tak korang bagi cadangan contest macam mana yang bro perlu buat (kalau boleh korang mampu nak jadi pemenangnya) berdasarkan video Harry Kok vs Macho Kai.

Sebab dorang nak bro kempenkan pasal 2 orang makhluk ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

21 thoughts on “Aksi Gelojoh Blogger Di Rakam – Nando’s Malaysia

  1. Kontes buat cerita/puisi ayam di Nados Malaysia.. macam lagu ayam nyanyian Jalil Hamid..

    Takpun susah-susah buat jer kontest ayam cute di mata aku.. macam contest yang AE anjurkan.. barulah boleh pakat gelak satu Malaysia…

    1. Tang tue tak boleh nak buat apa-apa.

      Game lepas tue lagi best, tapi bro xdapat top 6. top 6 berentap.

      2 pemenang dapat hadiah utama Canon DSLR D1000 kot. harga rm2k

      memang kecewa sesangat

  2. ada sukaneka lak he3…tentang kontes tu bro boleh suruh blogger ceritakan apa menu yg ada kat nandos – win2 situation lah kan…blogger dapat hadiah,nandos dapat iklan free he3..

  3. fuh bro juga lah paling termantoppp kat sana..haha..bermacam2 gaya sampai tertunduk2 dah..nak juga join contest tu bro..hehe..tapi jauh2 ni boleh ke??ahaks..

Leave a Reply

Top