You are here
Home > Projek 100 Bloggers > Selesai Bentangkan Projek 100 Bloggers Kepada 200 Prospek

17,436,667 total views, 522 views today

Selesai Bentangkan Projek 100 Bloggers Kepada 200 Prospek

Tak sangka,

Perbentangan bro mengenai Projek 100 Bloggers mendapat respon mengalakkan dari prospek.

Masing-masing roger bro untuk discuss pasal projek ini.

Insya’lah akan ada yang berminat mengiklan di blog anda nanti (yang join projek 100 bloggers).

Sekarang ini, bro harapkan ada diantara mereka yang sudi berurusan dengan bro.

Bicara Bro : Bro demam, tetapi sanggup datang ke sini untuk mendapatkan projek untuk anda.

Bagaimana pula dengan anda?

Adakah anda membaiki kualiti blog anda? Bro nampak ramai yang nak join projek ini, Tetapi sedikit pun tak mampu nak kualitikan blog mereka.

Bagaimana bro nak yakinkan prospek dengan mempromotekan blog anda?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

82 thoughts on “Selesai Bentangkan Projek 100 Bloggers Kepada 200 Prospek

    1. Harap macam tue la…

      Kebanyakan mereka baru memulakan perniagaan…

      Hope ada la yang dapat. tak kisah la bajet dorang kecik ke besar ke…

      Asalkan ada something untuk Projek 100 Bloggers nie kan

    2. Setuju. Sekurang-kurangnya kita sudah memulakan langkah pertama untuk
      memperkenalkan potensi buat duit dengan blog kepada orang ramai. ๐Ÿ˜€

    1. Ubat bro hari2 makan…

      Tapi bro memang kena amik rehat sekurang2nye 3 hari tanpa buat ape2 or fikir pasal kerja..

      Insya’lah baru bro sihat… kot…

      Bro ok lagi.. hujung minggu tetap ada yang baca blog bro yang xbest nie….

  1. Assalam..
    Saya dah berusaha tukar template mesra SEO…hehe. Dapat, Alhamdulillah.
    Kalau tak dapat pun, tak mengapa. Mungkin bukan rezeki.
    Moga cepat sembuh. Cuaca sekarang tak menentu…

  2. semoga usaha bro mendapat keberkatan… Insyallah akan cuba bagi komitmen yg terbaik.. Untuk menjayakan bersama2 projek ni…

    Maklumat yg bro nk sy dh emailkn.. Kalau ada apa2 boleh email dkt sy

  3. Kagum dengan semangat dan usaha bro utk menyatukan dan menaikkan blogger2 tempatan…satu usaha baik dan contoh utk lain2 blogger juga nih.

    Semoga ianya memberi satu kesedaran bahawa blogger tempatan juga mempunyai “kuasa”………….power rangers…he3x!! -gurau2 je bro.

  4. alhamdulillah bro…harap2 semuanya berjalan seperti yg dirancangkan…klu perlu apa2 bantuan…roger kat kami bro…maybe bole upgrade sampai jadi macam NN…

    1. If funding besar boleh kot buat cam NN.. Nak buat sistem macam dia sekurang2nye kena ada rm200k

      lagi satu.. xbanyak company yang nak terlibat dengan blogger.. kecuali jika ianya percuma

Leave a Reply

Top