October 24, 2020

Ini Bukan Projek 100 Bloggers

Thank kepada rakan-rakan blogger yang sudi ikut bro turun ke event Pelancaran Showroom Kawasaki + Givi di Bandar Sunway.

Untuk perhatian rerakan yang lain.

Ini bukan salah satu Projek 100 Bloggers.

Tapi macam Projek 100 Bloggers pun ada juga. Bro buka jemputan kepada rakan-rakan blogger yang sudi terlibat sama dalam event yang bro sertai.

Sudahkah anda menyertai Projek 100 Bloggers?

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

36 thoughts on “Ini Bukan Projek 100 Bloggers

  1. Dah siap pun bro.apa2 pun TERIMA KASIH banyak2 sebab invite saya ke event KAWASAKI last week.event pertama kali saya baru pergi,terasa seronok juga. Insyaallah lepas ni akan lebih banyak persiapan sebelum pergi ke tempat2 mcm tu.Thanks Bro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *