You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Blogger Beraksi Sebelum Merempit Bersama Modenas ACE 115

17,451,894 total views, 4,363 views today

Blogger Beraksi Sebelum Merempit Bersama Modenas ACE 115

Gambar bro sebelum beraksi pagi tadi bersama model terbaru Modenas ACE 115.

Di Melaka International Motorsport Circuit di taja oleh pihak Modenas.

Sila abaikan sepack di perut bro (menyesal makan berbanyak breakfast tadi, xpasal-pasal hilang six pack bro)

Jom usha pic bro menjadi duta modenas ACE 115.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

51 thoughts on “Blogger Beraksi Sebelum Merempit Bersama Modenas ACE 115

  1. fuh…dah mcm pelumba kat litar sepang tu dah aku tgok..hehee…ade gaya lah bro..tahniah bro dapat motor tu sebijik dari modenas..:)

    1. tapi bro try dekat litar antarabangsa melaka je…

      dapat review je.. tapi kena pulang balik… tapi rasanya bro xamik, sebab lokasi tempat bro nie panas… banyak kes hilang motor

Leave a Reply

Top