You are here
Home > Iklan > Advertorial > Perjalanan Hidup Kita Pantas Seperti Ferrari

17,410,412 total views, 1,941 views today

Perjalanan Hidup Kita Pantas Seperti Ferrari

Kehidupan kita sama seperti Ferrari.

Mungkin juga sama seperti kancil ber”engine”kan skyline.

Masa kita berlalu sepantas Ferrari atau mungkin lebih dari itu

Masa kita berharga seperti Ferrari atau mungkin lebih dari itu

Masa kita dipandang seperti Ferrari atau mungkin lebih dari itu

Masa kita dijeling seperti nampak Ferrari atau mungkin tak sempat nak berkelip mata.

Untuk tahun naga ini, bro akan pastikan masa dan tenaga bro dihabiskan untuk sesuatu yang berfaedah buat diri bro.

Itu yang ingin bro sampaikan dalam karya bro untuk Petronas’ Reimagining Energy CNY Photography Contest

Ini kali ke-3 bro submit gambar, dan gambar ini yang terpilih.

Korang dah join tak?

Jom la join dimana hadiah akan diberikan setiap hari. Untuk gambar yang terpilih dalam banyak-banyak penyertaan pada hari tersebut.

Untuk hadiah utama?

Tunggu contest ini habis.

Bicara Bro : Apa kaitan Naga dengan Kuda (Ferrari)

Mereka ada aura mereka masing-masing. Dan mereka yang ada aura ini, adalah mereka yang tidak mudah mengaku kalah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Perjalanan Hidup Kita Pantas Seperti Ferrari

  1. Hidup sepantas kilat..
    lebih laju dari ferrari..
    Tak sedar hidup dah 25 tahun di atas muka bumi Allah ni..Dah 25 tahun pasti ada dosa yang dilakukan..
    sama-samalah kita hargai masa yang ada..
    macam menarik je bro contest tu..mcm hati ni kene geletek soh join..ha:P

    1. Join je la.. bro pun dah join.. mana tahu menang kan..

      Tapi dorang nk gambar sendiri dan bukan amik dari internet ke apa…

      Sebab lepas gambar kita di approve.. kita kena sent email berserta gambar original tue..

  2. Di kawasan rumah RR ada 3 jiran yang kaya raya ada kereta Ferrari F430, Ferrari Spider… pagi pagi memekak je bila dia start engine.

    Harga sebijik dalam RM2juta kot?

    Bro, sambarlah sebijik, boleh RR tumpang.

Leave a Reply

Top