You are here
Home > Novelisme BroFramestone > Hujan-Hujan Perkena Cucur Ikan Bilis

17,410,395 total views, 1,924 views today

Hujan-Hujan Perkena Cucur Ikan Bilis

Celik mata,

Tertarik-tarik selimut… Sejuk….!!!!

Macam mana aku sendiri tak sedar, aku tidur tanpa selimut.

Dasar tidur mati,

Biasalah kan, hujung minggu. Time nie baru dapat tidur dengan lena. Walaupun kenyataan banyak perkara bermain di minda.

Hujan masih belum berhenti pagi ini. Nak tengok aku mandi, memang jauh sekali la kan.

Nampak gaya, plan nak mandi sungai hari ini terpaksa ditunda ke waktu yang lebih sesuai. Sian aku tengok pak lan yang beriya-iya sanggup follow aku balik Perak semata-mata nak mandi sungai.

Dia dah bosan mandi perkena air sekitar KL & Selangor.

Fuuuuhhhh…!!!

Menu pagi ini, cucur ikan bilis + kopi o kawwww..!! punye.

Sambil berfikir……

…….

…….

…….

…….

Ok, aku tak tahu nak buat apa sepanjang hari ini sebelum gerak balik ke KL.

Bicara Bro : Pak Lan request cendol behrang sebelum balik KL.

Selasa pagi, bro akan belajar membawa pesawat ringan lagi.. Hope cuaca ok, risau pesawat tak boleh pergi lebih jauh. Plan nak flight area Kuala Lumpur & Shah Alam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Hujan-Hujan Perkena Cucur Ikan Bilis

  1. mak….nak cucur bilis…huhuhu..lapo lapo ..den lapo nengok gambo cucur tu..dah lah x breakfast lagi ni…meleleh ayaq lioq nengok..

Leave a Reply

Top