You are here
Home > 1001 Pictures > Adik Perempuan Bro Framestone Bertunang

17,431,837 total views, 5,681 views today

Adik Perempuan Bro Framestone Bertunang

Sepanjang bro berblog,

Bro tak pernah mention atau bagitau orang lain yang bro ada adik perempuan.

Even ada blogger yang mengenali bro, tetapi mereka tak tahu yang mereka sekelas dengan adik bro.

Tapi apakan daya,

Dia sudah bertunang. Dengan kenalan semasa di bangku sekolah dulu (Bro baru tahu)

Ini gambar adik bro tengah cium bakal mak mertua dia.

Fuhhh…!!

Penuh dengan sopan santun. Adik bro memang sopan santun (bro je tak tahu). Dan dia paling takut nak tegur bro. (yang nie pun baru bro tahu, patut la setahun beberapa kali je sembang).

Ini pula gambar dia dengan bakal akak ipar dia. Sambil tayang cincin (bukan nak menunjuk ek). Tapi nak bagitau dunia yang dia sudah bertanda.

Tapi tetap ada juga yang masih sudi mengorat dia.

Dorang berdua nie rapat sangat (bro baru tahu).

Ini pula bergambar bersama dengan tunang dan bakal adik ipar.

Mungkin juga rezeki dia selepas bertunang. 3 hari lepas tue, dia dah start mengajar di sekolah depan rumah bro. (Yang ini pun bro baru tahu).

Bicara Bro : Bro memang tak rapat dengan adik perempuan bro.

Dalam banyak-banyak adik beradik bro, bro paling rapat dengan adik bongsu bro. Bukan sebab pilih bulu, tapi memang dari kecik bro rapat dengan yang bongsu.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

44 thoughts on “Adik Perempuan Bro Framestone Bertunang

    1. He…23x nak jadi adik bro x…?? leh share rahsia dengan bro he..23x

      bro dengan adik beradik memang xrapat… semua tak berani nak tegur bro…

      bro dengan mak ayah pun xrapat sangat…

      tapi dengan adik bongsu rapat.. sebab lebih selesa dengan dia.. sejuk je orangnye.. ustaz gitew

    1. hhheehehehe.. sori, lupa tanya.. apa khabar. Bukan setakat blog ni tak datamng. Hampir 100% blogwalking tak buat. Banyak benda berlaku dalam hidup yang tak diduga.. Tapi Insyallah akan cuba kembali aktif.

Leave a Reply

Top