You are here
Home > Bersama BroFramestone > Bila Dia Bukan Milik Kita

17,440,301 total views, 4,156 views today

Bila Dia Bukan Milik Kita

Bila dia bukan milik kita

Bila dia, insan yang mungkin kita cintai atau sayangi tidak mampu kita miliki.

Setiap masa kita menaruh harapan dan berdoa, mahukan dia menjadi milik kita. Walaupun kita tahu, bahawa kita tidak mampu memilikinya walaupun kita sudah berusaha.

Bila dah nak hampir memilikinya (sipi-sipi).

Sekali ada orang lain potong line. Dalam masa singkat, dia sudah menjadi milik orang lain (couple je ek, bukan kahwin).

Pernahkah anda menghadapinya?

Jika pernah atau mempunyai pengalaman yang lebih kurang sama. Jom kongsikan dengan bro (korang tulis dekat blog, then bro promote entry korang di sini)

Jom baca pandangan mereka juga :-

  1. Adakah si dia untukku…….. ??
  2. Bila Dia Bukan Milik Ku
  3. andai dia jodohku..
  4. Dia Bukan Milik Kita
  5. ..
  6. ..

Jangan lupa kredit link ke entry bro ini.

Bicara Bro : Bro pernah berusaha untuk memiliki seseorang.

Dari tadika sampai sekarang, bro berusaha untuk memiliki hati dia. Sampai satu tahap bro dah give up walaupun ada nampak respon dari dia.

Sekali mak dia tanya direct, bila nak masuk meminang (terus bro tersedak masa lunch bersama family dia)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

39 thoughts on “Bila Dia Bukan Milik Kita

    1. time tue umur berapa ek…??

      Ala bro dah pernah rasa pun..

      Bagi lelaki, kenkadang dorang akan cakap cam nie “service bertukar tangan” he..23x

      ada sorang gurl nie.. dia pernah bercinta dengan 4 orang (bertukar-tukar) 4-4 nie kawan satu sekolah, satu asrama + satu dorm…

      Last sekali die kahwin dengan lelaki terakhir tue.. bahagia sampai la nie

  1. masih berharap dia akan jadi milik saya selagi dia masih belum sah jadi milik orang lain …

    thanks bro masuk kan link .. publish guna phone jer .. hehehehehh

Leave a Reply

Top