Sepasang Tiket Percuma Menonton Konsert Far East Movement Bernilai RM200

17,017,003 total views, 653 views today

Sepasang Tiket Percuma Menonton Konsert Far East Movement Bernilai RM200

Seperti yang bro bagi tahu dari entry terdahulu.

Ada 5 pasang tiket ke konsert Moovment 2011 pada 3 Disember 2011 ini yang ditaja oleh Universal Music Malaysia.

Apa benda ini? Korang baca di sini jika nak tahu dengan lebih lanjut.

So 5 pasang tiket ini bro hanya berikan kepada mereka yang memenuhi kateria ini :-

  1. Blogger
  2. Berumur 18 tahun dan keatas
  3. Boleh datang ke konsert ini (Lokasi di Bukit Kiara)

Apa yang perlu anda buat.

  1. Sent nama, url blog, no tepon ke broframestone(a)gmail.com dengan subjek “Tiket percuma” untuk mengesahkan anda nak join
  2. Tunggu email dari bro berserta maklumat yang perlu anda masukan dalam blog anda (copy paste je)
  3. Tajuk bebas (untuk promosikan event ini)
  4. Gunakan gambar di atas. Gambar lain pun boleh (asalkan ada kaitan)
  5. Publishkan entry blog anda
  6. Promote post tersebut sehingga anda mendapat 20 komen (pastikan komen yang diterima berkualiti dan tidak terlalu pendek)
  7. Cukup 20 komen (tidak termasuk komen anda), terus emailkan kepada bro permalink entry tersebut.
  8. Pemenang di kira dari kepantasan dan juga komen berkualiti yang diterima.

Itu sahaja.

Seorang blogger hanya boleh dapat sepasang tiket bernilai RM2++ dan barangan esklusif dari pihak Universal Music Malaysia.

Sebarang permasalahan, jangan tuju pada bro. Siapa cepat dia dapat. Itu sahaja bro boleh cakap.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

    1. Aaa project + organize event + gathering. Bulan ni agak pack sket. Tapi harap dapat settlekan semua cepat2 kalau tak nanti mu tak dapat nak ajak aku join event plak. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *