17,162,655 total views, 3,221 views today

Bila Bro Bertanya – Apa Yang Anda Akan Ubah Jika Mampu Ke Masa Silam

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Tertibe bro nak tanya korang nie.

Jika korang mampu ubah masa silam, apakah yang akan korang ubah untuk memastikan yang terbaik buat anda hari ini?

Macam bro,

Rasanya banyak yang bro akan ubah.

Bagaimana pula dengan anda?

Mari kongsikan dengan bro dan pembaca blog bro mengenai apa yang korang ingin ubahkan jika berperluang untuk mengubahnya

Apa korang perlu buat
– Buat entry bertajuk “BroFramestone Bertanya & Aku Ingin Mengubah Masa Silamku”
– Kandungan entry – bagitau apa yang ingin anda ubah dan bila (contoh boleh tengok dibawah)
– Link kan entry bro ini dalam blog korang (so orang lain boleh join)
– Tinggalkan link korang di entry ini

Mari lihat apa yang mereka ingin ubah:-

  1. syazrinakuya
  2. Si manis
  3. AlyaEsprezzo
  4. Iera Kan
  5. Puteri Kasih
  6. Miss Ran
  7. mira marcello
  8. Aida Azryn
  9. ABP: Aku By Pojie
  10. Misz Nine
  11. Sukur
  12. ..
  13. ..

Tutup malam ini sebelum pukul 12.

Dan bro akan himpunkan semua link dalam satu entry khas malam ini. Hope korang dapat trafik free dari bro ek.



Contoh Dari Bro :-

Jika bro diberi perluang,

Bro akan ubah masa silam bro semasa berumur 19 tahun..

Dimana di situ bro telah melakukan satu kesilapan terbesar dalam hidup bro sehinggakan bro kehilangan seseorang yang bro anggap sebagai kawan terbaik bagi bro.

Dan mungkin bro tidak mampu memiliki insan terbaik sepertinya.

Ikatan persahabatan yang dibina hilang begitu sahaja dek ego dan juga ketidak sehaluan dalam perjalanan hidup.

Hope apa yang terjadi pada bro tidak terjadi pada anda.

Bicara Bro : Hope bro dapat input yang mampu memberi kesedaran kepada semua dari segmen simple bro ini.

Bro maybe akan hadiri event Graduan Aspire 2011 di KLCC minggu depan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 thoughts on “Bila Bro Bertanya – Apa Yang Anda Akan Ubah Jika Mampu Ke Masa Silam

    1. huhuhukk..dah baca πŸ™‚

    2. Bro Framestone

      wah bangga la tue jadi first ek

    3. syazrinakuya

      heheheeh….bukan selalu..ne da bangga..tak baik taw bangga

    1. Bro Framestone

      Bro xboleh nk drop komen dekat blog kamu.. bile klik nk submit… die bukak popup lain.. tetapi komen tetap tidak dihantar..

      usha2 la benda tue ek

    2. Thanx tau… Intense debate nie memang susah skit…

    3. Bro Framestone

      tue la pasal…

      sian bro xleh drop komen

    1. Bro Framestone

      Thank sukur.. πŸ™‚

  1. nah….Ain baru submit…. tak tau ler betul ke tak format ain nih …. 1st time try ….. hetam jek eyh Bro….peace…. πŸ™‚
    http://ceriteragadis87.blogspot.com/2011/07/broframestone-bertanya-aku-ingin.html

  2. nah Bro…. tahu jek lewat…. baru tahu ada segmen mlm nihh. tapi gatai gak nk buat sbb tajuk best. buat ler apa2 yg patut….. :)http://ceriteragadis87.blogspot.com/2011/07/broframestone-bertanya-aku-ingin.html

    1. Bro Framestone

      bro terima kegatalan kamu tue he…23x

      terima kasih sebab sudijoin segmen simple bro ini

    1. Bro Framestone

      yup alia πŸ™‚

Leave a Comment