You are here
Home > BroFramestone Bertanya > Sekor.. Dua ekor.. Tiga ekor… ZZZzzZzzzZ…..

17,443,308 total views, 2,519 views today

Sekor.. Dua ekor.. Tiga ekor… ZZZzzZzzzZ…..

Sekor..
Dua ekor..
Tiga ekor…
ZZZzzZzzzZ…..

Ok tidur dulu.. cube teka.. apa yang bro kira sebelum tidur

Jawapan esok malam bro bagitau. Tekaan yang menarik akan bro promote dalam entry akan datang.

Update via HTC Desire S

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Sekor.. Dua ekor.. Tiga ekor… ZZZzzZzzzZ…..

    1. dah terang2 bro kata ekor.. xkan la bro kira detik jam kot…

      jawapannye..??

      bro dah publish kat entry terbaru malam nie

    1. Bro kalau boleh xnak ada sape2 terasa dengan bro… Xnk juga terasa dengan orang lain

    1. Oh ye ke.. tau2 saje cik panadol nie.. jom kahwen…? Jika sudi la kan

      Dh khawin.. tetap gak mengira.. bini pertama.. kedua etc huhu

  1. Agaknya kira cicak kat dinding… umah mertua vic kt tg malim tu mmg tenung cicak je sebelum tido… risau cicak jatuh atas badan.

    1. he..23x ade ke kira cicak… huhuhu

      jawapannye?

      dah kuar malam nie kat blog bro.. ade mase singgah la.. kit atengok tekaan sape yang betul ek

    1. awat xcakap bro kira bakal2 isteri bro…

      lagi baguskan.. eh heliza la.. dah la.. nk g layan heliza kejab

      jawapannya?

      dalam entry terbaru bro.. bace la if ade masa

  2. bro kira bulu idung kot… err.. tapi tak kan guna ekor..
    rasanya bro kira lalat yang ada sekeliling…
    sebab bro selalu je lupa nak mandi malam2..

    alamakkkk… bro datang..
    larikkkk…
    berenang balik ke pulau.. kekeke… :p

    1. he..3x mane tahu bro lupa mandi malam2… eh bro mmg xmamndi malam2 la…

      kata larik.. awat berenang tue….

      jawapannya…??

      dalam entry terbaru bro ek

  3. (dh tau dh jwpnnya, tp nak teka gak..bleh??hahha)

    kalo mr bean, dia kira kambing biri biri, kalo romantik sket kira bintang (tp tak mungkin sbb bintang bukan ekor)…hehehehe

    1. He…23x teka je la huhu malu2 rerama la pulak

      Bro bukannya romantik nk kira bintang… Mlm nie xleh nk tidur gak.. xatu nk kira apa nie

    2. ececeeh..tk malu pun..segan jek..allalalalala

      tak romantik eh? ye la tu..nnt2 romantik la tu..siap tengok bulan lg nnt..hehehehehe

      kira huruf je la..

    3. Segan nape ek..

      He…23x bro romantik, tutp lampu je… Just kite2 aje… Xpayah nk kira2

Leave a Reply

Top