You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Nisa Kay Menafikan Dakwaan Isu Skandalisme Beliau Dengan DarkBatman

17,410,385 total views, 1,914 views today

Nisa Kay Menafikan Dakwaan Isu Skandalisme Beliau Dengan DarkBatman

Entry sambungan mengenai isu skandalisme antara Nisa Kay dengan Darkbatman.

Bertubi-tubi penafian bro terima di laman twitter oleh Nisa Kay. Beliau sedaya upaya menafikan apa yang bro nyatakan di entry sebelum ini [klik jika ingin mengetahuinya].

Di sini bro kongsikan sedikit perbualan antara bro dengan Nisa Kay yang mampu menguris hati sanubari bro.

Bro : Gosip hangat skandalisme blogger. Sama cantik sama padan.
Nisa: Saje bikin panas ehhh~
Bro : Ops huhuhu.. corry huhuu memang niat nak bikin panas, sepanas hati ini.

Nisa: ahhahaha buat terkejut beruk di pag hari jek πŸ˜›
Bro : bro tengok pic teu lagi terkejut tau huhu

Nisa: ahhahaha npe terkejut???
Bro : terkejut dengan kemesraan korang la.. dgn bro.. nisa selalu berdolak dalih
Nisa: ahhahahahha… ooppss πŸ˜›
Bro : ops ek.. sudah la nisa.. hentikan sandiwara mu ini… bro xrela diperlakukan sebegini.. diperlakikan bro sanggup la he..23x

Nisa: Diperlakikan??? errkk abes batman nak letak mana??? ahahahahha!!
Bro : Dia kuar malam je, bro 24jam ade he..23x

Jelas-jelas Darkbatman menyatakan status beliau di facebook.

Tak perlu la menafikannya wahai Nisa.

Biar satu dunia tahu, siapa la bro nie kan.

Tahukah Anda : Bro pernah mempropose Nisa Kay dalam bentuk vlog. Tetapi ditolak sementah-mentahnya oleh Nisa Kay yang pandai bersandiwara di belakang bro.

Layan vlog bro bersama Nisa Kay [maaf if vlog bro ini tiada isi & hanya sampah], tetapi terselit juga video bro propose Nisa Kay di tengah-tengahnya.

Untuk kualiti terbaik, anda boleh view di laman web 1tube.my [klik untuk melihat dan meninggalkan komen untuk vlog ini.]

Bicara Bro : Biar bro membawa diri, sejauh yang boleh. Sehingga Nisa Kay sudi menaip untuk memujuk bro.

Bro kongsikan gambar ini di blog sebagai kenangan kita bersama walaupun tak selama-lamanya.

Walaupun bro masih merajuk masa ini, kau mampu memujuk ku….

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

61 thoughts on “Nisa Kay Menafikan Dakwaan Isu Skandalisme Beliau Dengan DarkBatman

    1. he..23x dorang la yang femes teu kan

      xpe la.. biar bro membawa diri.. tengah menunggu penafian dari Darkbatman pula

    1. hati menangis… jangan over2…

      ops xleh sekeras tue.. nnti langgar perempuan gak yang sakit… kalau leh biar dorang langgar then jatuh hati dengan kita

      nk keras pun.. biar kat park tue aje.. sekali rase.. selama2nye mengidamkannye he..23x

      p/s- ape aku merapu nie

    1. semuanya spontan.. aku xsedar pun ade kamera yang merakam.. ade 4 kot kamera dorang guna masa aku bercakap..

      tau2 je ade yang bagi signal kamera tengah running huhu.. etrus aku pandang kamera he..23x

    1. ops… he..23x nk mengusik anak dara kena la pandai…

      xkan la nk usik bini orang kot kan he..23x

      ade usha vlog tue x..?? tapi yang best tang tengah2 coz banyak babak base on spontan & candid tanpa bro sedari

    1. mengAYAT..?? mane2 huhuhu

      nisa & darkbatman bagai pinang xleh blah

      semalam.. kawan gf die contact bro tnye pasal nie.. bro pun xtau nk jawap ape

    1. saje je nak cari pasal wahai ecah si pencari pasal

      nk kamu cari pasal dengan gambar2 nie leh

    1. rajin mu ek cari cerita kat blog bro he..23x ape kate mu buat pasl Darkbatman je.. tang seluar n kasut die tue

  1. bro framestone, sejak bile giler gossip ni? :p bro mmg, sume awek nak usaha..hahahha..heliza laaa..sape lagi..huhu…..

    tumpang lalu….kadang2 org saje2 letak in a relationship..why so serious? hmm

    1. he..23x.. bro yang create gosip la.. nk tahu cerita usha entry bro sebelum nie…

      tue yang si darkbatman terus create in relationship sebab ramai yg serbu die…

      tue yang nisa terkedu.. terus bro buat entry ini bagi nisa lagi gugap he..23x

      eh.. bro dengan heliza je

    2. cis, nk yg famous ajer…lol….gune ayat ape ni smpi nk bermadu2 ni…hero betul..hahaha….tuelaa..kesian diorg, kang pi mane org duk amik gambar..payah..sib baik x famous..huhu….tumpang lalu..

Leave a Reply

Top