Entry sambungan mengenai isu skandalisme antara Nisa Kay dengan Darkbatman.

Bertubi-tubi penafian bro terima di laman twitter oleh Nisa Kay. Beliau sedaya upaya menafikan apa yang bro nyatakan di entry sebelum ini [klik jika ingin mengetahuinya].

Di sini bro kongsikan sedikit perbualan antara bro dengan Nisa Kay yang mampu menguris hati sanubari bro.

Bro : Gosip hangat skandalisme blogger. Sama cantik sama padan.
Nisa: Saje bikin panas ehhh~
Bro : Ops huhuhu.. corry huhuu memang niat nak bikin panas, sepanas hati ini.

Nisa: ahhahaha buat terkejut beruk di pag hari jek :P
Bro : bro tengok pic teu lagi terkejut tau huhu

Nisa: ahhahaha npe terkejut???
Bro : terkejut dengan kemesraan korang la.. dgn bro.. nisa selalu berdolak dalih
Nisa: ahhahahahha… ooppss :P
Bro : ops ek.. sudah la nisa.. hentikan sandiwara mu ini… bro xrela diperlakukan sebegini.. diperlakikan bro sanggup la he..23x

Nisa: Diperlakikan??? errkk abes batman nak letak mana??? ahahahahha!!
Bro : Dia kuar malam je, bro 24jam ade he..23x

Jelas-jelas Darkbatman menyatakan status beliau di facebook.

Tak perlu la menafikannya wahai Nisa.

Biar satu dunia tahu, siapa la bro nie kan.

Tahukah Anda : Bro pernah mempropose Nisa Kay dalam bentuk vlog. Tetapi ditolak sementah-mentahnya oleh Nisa Kay yang pandai bersandiwara di belakang bro.

Layan vlog bro bersama Nisa Kay [maaf if vlog bro ini tiada isi & hanya sampah], tetapi terselit juga video bro propose Nisa Kay di tengah-tengahnya.

Untuk kualiti terbaik, anda boleh view di laman web 1tube.my [klik untuk melihat dan meninggalkan komen untuk vlog ini.]

Bicara Bro : Biar bro membawa diri, sejauh yang boleh. Sehingga Nisa Kay sudi menaip untuk memujuk bro.

Bro kongsikan gambar ini di blog sebagai kenangan kita bersama walaupun tak selama-lamanya.

Walaupun bro masih merajuk masa ini, kau mampu memujuk ku….