Amboi Korang..!! Melampau Sesangat Dah Nie


Amboi korang,

Terlampau dan melampau sangat nie. Celik je mata ternampak semua pic ini di facebook.

Aksi melampau DarkBatman dengan Nisa Kay terhadap BroFramestone.

Bicara Bro : Sekadar gurau-guaruan saja.

Korang memang nampak padan. Biar bro membawa diri [dari hari tue lagi bro cakap kat Nisa nak membawa diri, tetapi tak bawa-bawa jugak]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14,715,671 total views, 439 views today

Travel, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia. Ex-Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

135 responses to “Amboi Korang..!! Melampau Sesangat Dah Nie”

  1. jaa64 says:

    wahh..alala,sweetnyer nisa ngan dakbatman ni :)

  2. Yiedpozi says:

    Amboi!!! Mesranya… Hahaha… :)

    • Bro Framestone says:

      terlebih mesra gitew…

      chemistry pun jelas kelihatan.. elok dilangsungkan cepat je nie kan

  3. Mohd Isa says:

    hoho…maksiat…:P

  4. MuJE says:

    alaaaa…. nak nisa jugakkk!!

  5. shida anwar says:

    xper Bro..sayakan ada…ngeee…tetiba..

  6. akmalhilmi says:

    wowwwwwwwwwwww
    hjeheheee

  7. syuwai says:

    wah2x.. nice pic

    like2x ^^

    • Bro Framestone says:

      maaf.. xde button like kat gambar2 nie… ape kate like entry ini..

      tapi bro pakai button recommend..

      asalkan leh tekan kan :)

  8. nalin says:

    ala tomey..tomey..
    sweet gitu

  9. ENCIK TIKUS says:

    itu buah hati si abang ketak kea ?

  10. HafizRahman says:

    jeles nie..jeles nie..haha

    • Bro Framestone says:

      jangan jeles lelebih…

      kite as lelaki xleh nk jeles lelebih.. kauta 4 kan.. nnti dorg pulak yang jeles X 4 dengan kita he..23x

  11. lAl says:

    bro dah jadi mcm Mangga versi utk blogger plak nih!haha

  12. redzuan-ridz says:

    semua gmbar nmpak cun la. pakai kamera DSLR ke?
    mcm mne gmbar2 ni boleh terlepas kat tngn bro?
    huhuhuhu.

  13. sweetnye mereka….:P

  14. Fakhrul says:

    wahhh!! nih nk kne tgkap ni..Hahhaha..tangkap!! bro..dh kasi bikin panas dh tu..jom la join sme..hahahaha

  15. Makan hati laa semua bloggerwan dan bloggernita di luar sana

    PojiePooh; Hanya Satu…

  16. nini says:

    sweetnya dowg bro. bro bila ag nak ada pic cmni? heeh

    • Bro Framestone says:

      kalau la ade yang sudi T-T

      bro hari teu ade gak berphotohoot dengan nisa… tetapi lens prob.. gambar banyak xmenjadi

  17. mappiau says:

    haah la memang sepadan sungguh pasangan nih. errkk sorry broframestone akekeke 😛

    • Bro Framestone says:

      xpe xpe..

      bro terima dengan hati yang terbuka… mungkin bro tiada apa2 makna di sini

  18. Naz says:

    hehe..bro, cam ada nada2 jeles kat situ. hihihii

  19. kaizen says:

    ini kalau kawin mmg kena tempah stadium kot…

  20. dah tgk dah kat fb pagi tadi.. sweet sngt! ade pape kah diorang nih?

    • Bro Framestone says:

      belum dapat dipastikan…

      kul 2 karang ada entry susulan mengenai penafian Nisa Kay

  21. gambo last tu nak tergelak . konon nak buat romantik tapi bekmen pakai suar pendek dgn selipar , ahahahahahaha ^^

  22. wah sweetnya diorang nie…diorang kapel ehh…sepadan gile lah…suke2..hehehehe

    • Bro Framestone says:

      kapel… belum dikenal pasti..

      kul 2 lebih nnti ade entry susulan mengani penafian dari Nisa Kay

  23. yuyu says:

    kah kah kah bro…bila nak photoshoot ngan heliza plak bro????pastu yuyu buat entry gambar melampau bro dan heliza…keleeeeesss gitewwww u olllsss,..ahhahahaha

    • Bro Framestone says:

      ade je banayk pic bro dengan Heliza…

      cuma tak di publish ke atas sebab2 tertentu.. harap faham la ek

  24. Hanim says:

    dah terbau bau nasi minyak…. akan de lagi wedding blogger lepas Ujang ni… Yuhuuu…. Best!

    • Bro Framestone says:

      bulan 4.. abg Beautiful Nara punya wedding huhu…

    • Hanim says:

      dengan blogger jugak ke tu??? tak tau cerita… hehehe

    • Bro Framestone says:

      bukan dengan blogger.. dorang berkenalan sebelum nara ade blog lagi…

      bro pun baruje tahu.. tunang die yg bukak cite

      bro berkenan dengan akak tunang die…

      tapi die juag dah bertunang huhuhu

  25. cimot says:

    wowwwwww..sweet2..macam pinang tak boleh belah..
    tp pic last aie mcm apek plak pkai short..hahahahaha

    • Bro Framestone says:

      he..23x ops terkantoi kat situ…

      entah.. g la tenye die he..23x kalau bro pulak.. pinang terbelah ke, xboleh blah he..23x

  26. Nisa Menaip says:

    huikkk BRO FRAMESTONE FLINSTONE!!!! laju je anda buat entry yehhhh. ahakssss~

    • Bro Framestone says:

      mane ade laju la.. xselaju korang.. senyap2 je ek

      ok.. petang nie keluar sudah entry pasla penafian dari Nisa Kay pula

  27. Siapa diaorang berdua ni bro?Saya tak kenal pun.

  28. kak ina kl says:

    eh rasanya awek darkbatman tu lainlah..

  29. d_tieah says:

    Cool~ Secocok lah.. Ngee :)

  30. iqbalhakimi says:

    haha..gosip terhangat..bro leh apply jadi wartawan melodi.. =D

  31. rima says:

    salam,

    wooo terhangat dipasaran..!!!
    bro, jom kita pulak beraksi begitu nakkk.. he3x

    • Bro Framestone says:

      w’salam

      dorang tenagh panas & terhangat nie he..23x

      eh ajak bro ek.. jom ek.. kat mane.. bile huhuh

      tapi……

      ada ke ayng sudi tangkap gambar kita

  32. MM says:

    bkn men lagi, panas bontot eden

  33. wazy says:

    wahhh
    lawa-lawa semua gambar ni
    hehehe pasangan ayng sesuai gitu
    sweet² sangat

  34. Ikhwan says:

    Amboi amboi amboi..

  35. phreak-id says:

    Pergh. Photographer memang terbaek. Siapa punya kerja ni??

    Terbaru >Gossip Blogger

  36. Faten Rosli says:

    alololo. sweetnye meka..
    pic cantik sngt.. :)

  37. apisv2 says:

    boleh jd model mangga..hahah

    • Bro Framestone says:

      layan entry terbaru pasal penafian Nisa Kay.. xde la panas.. tapi mampu bikin panas juga la

  38. the garang says:

    ohh bro.. jangan frust!!
    hehehe

  39. harisa says:

    wow weeeee…memang sweet..suke nengok..lagi2 gambo tu memang cantikkk

    • Bro Framestone says:

      sebab gambar tue cantik sangat la.. bikin orang yang tengok pun panas hati he..23x

  40. alolorh..sweet nye..bro nak bawa diri tapi tak bawa2 sebab nak tak jauh dgn kaka nysa ke..?haha..
    lawa picca2 ny..

  41. Meow says:

    wah…bagai pinang dibelah dua…huhu

  42. […] bro terima di laman twitter oleh Nisa Kay. Beliau sedaya upaya menafikan apa yang bro nyatakan di entry sebelum ini [klik jika ingin […]

  43. Along Usop says:

    ni pre weddng punye gambar ke ape ni?.. =p

    • Bro Framestone says:

      tidak dapat dikenal pasti la usop..

      usha entry terbaru.. layan penafian dari Nisa Kay

  44. JeJAI says:

    Wahhh..tak boleh tahan tengok bulu kaki si darkbatmeng..wakakakaka..

  45. sadieqz says:

    Alaaa… Bro, ilek loo! Dia bukan wat bende tak baik pown.. Apo lah bro neh, Wat la drama sikit.

  46. AYUNNI says:

    wow..cantik + hensem..

  47. razis says:

    ish ish ish….gambar last tu spoil. sekali pki sluar pendek da….

  48. wah, kalau betol bagus la. smoga cpt2 ke jinjang pelamin la. duit hasil berblogging komfem dah byk. hehe

  49. […] Gambar Terlampau Nisa Kay & DarkBatman […]

  50. Zhaf says:

    ah cuuuunnnnya !!! =P

  51. diorang ni memang ada skandal ke bro?
    takpala bro kita cari blogger cun ramai lagi kat luar sana..
    hehe

  52. ...................... says:

    ……………..

  53. lyn says:

    Girik kan tajuknya. Tapi isinya santai…i like it.

  54. maszull says:

    assalamualaikum bro…pasangan romatis yer…:)

Leave a Reply

CommentLuv badge