1,691,496 total views, 13,151 views today

Amboi Korang..!! Melampau Sesangat Dah Nie


Amboi korang,

Terlampau dan melampau sangat nie. Celik je mata ternampak semua pic ini di facebook.

Aksi melampau DarkBatman dengan Nisa Kay terhadap BroFramestone.

Bicara Bro : Sekadar gurau-guaruan saja.

Korang memang nampak padan. Biar bro membawa diri [dari hari tue lagi bro cakap kat Nisa nak membawa diri, tetapi tak bawa-bawa jugak]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

135 Responses to Amboi Korang..!! Melampau Sesangat Dah Nie

  1. jaa64 says:

    wahh..alala,sweetnyer nisa ngan dakbatman ni :)
    jaa64 recently posted..Reunion kecil-kecilan 5UA -cerakah lagi-

  2. Yiedpozi says:

    Amboi!!! Mesranya… Hahaha… :)
    Yiedpozi recently posted..My Artwork

    • Bro Framestone says:

      terlebih mesra gitew…

      chemistry pun jelas kelihatan.. elok dilangsungkan cepat je nie kan

  3. MuJE says:

    alaaaa…. nak nisa jugakkk!!
    MuJE recently posted..wwwAskGurumy

  4. shida anwar says:

    xper Bro..sayakan ada…ngeee…tetiba..

  5. akmalhilmi says:

    wowwwwwwwwwwww
    hjeheheee
    akmalhilmi recently posted..wwwnajwalatifcom SI GADIS YOUTUBE coming soon

  6. syuwai says:

    wah2x.. nice pic

    like2x ^^
    syuwai recently posted..Aku Suka Loghat Kedah

    • Bro Framestone says:

      maaf.. xde button like kat gambar2 nie… ape kate like entry ini..

      tapi bro pakai button recommend..

      asalkan leh tekan kan :)

  7. nalin says:

    ala tomey..tomey..
    sweet gitu
    nalin recently posted..CERITA ZAMAN KANAK-KANAK AKU

  8. ENCIK TIKUS says:

    itu buah hati si abang ketak kea ?

    • Bro Framestone says:

      jangan jeles lelebih…

      kite as lelaki xleh nk jeles lelebih.. kauta 4 kan.. nnti dorg pulak yang jeles X 4 dengan kita he..23x

  9. lAl says:

    bro dah jadi mcm Mangga versi utk blogger plak nih!haha
    lAl recently posted..Pokok tumbang kabel melintang Nyawa manusia

  10. redzuan-ridz says:

    semua gmbar nmpak cun la. pakai kamera DSLR ke?
    mcm mne gmbar2 ni boleh terlepas kat tngn bro?
    huhuhuhu.
    redzuan-ridz recently posted..Video Tsunami di Jepun – Video Tsunami yang Meranapkan Bandar Sendai

  11. sweetnye mereka….:P
    liyana ghazali recently posted..campo aduk

  12. Fakhrul says:

    wahhh!! nih nk kne tgkap ni..Hahhaha..tangkap!! bro..dh kasi bikin panas dh tu..jom la join sme..hahahaha
    Fakhrul recently posted..Boboiboy

  13. Makan hati laa semua bloggerwan dan bloggernita di luar sana

    PojiePooh; Hanya Satu…
    Pojiepooh Abdullah recently posted..Kisah Telur -V

  14. nini says:

    sweetnya dowg bro. bro bila ag nak ada pic cmni? heeh
    nini recently posted..si COMEL!

    • Bro Framestone says:

      kalau la ade yang sudi T-T

      bro hari teu ade gak berphotohoot dengan nisa… tetapi lens prob.. gambar banyak xmenjadi

  15. mappiau says:

    haah la memang sepadan sungguh pasangan nih. errkk sorry broframestone akekeke :P

    • Bro Framestone says:

      xpe xpe..

      bro terima dengan hati yang terbuka… mungkin bro tiada apa2 makna di sini

  16. Naz says:

    hehe..bro, cam ada nada2 jeles kat situ. hihihii
    Naz recently posted..Banyak Hati Perlu Dijaga Janganlah Pentingkan Diri Sendiri

  17. kaizen says:

    ini kalau kawin mmg kena tempah stadium kot…
    kaizen recently posted..Kalau lelaki gaduh dengan perempuansiapa yg lebih menyimpan dendam

  18. dah tgk dah kat fb pagi tadi.. sweet sngt! ade pape kah diorang nih?
    Aisumi Chan Kawai recently posted..Kalau dah SUKA teruskan saja!

    • Bro Framestone says:

      belum dapat dipastikan…

      kul 2 karang ada entry susulan mengenai penafian Nisa Kay

  19. gambo last tu nak tergelak . konon nak buat romantik tapi bekmen pakai suar pendek dgn selipar , ahahahahahaha ^^
    Nadhirah-chan recently posted..Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing

  20. wah sweetnya diorang nie…diorang kapel ehh…sepadan gile lah…suke2..hehehehe
    Azreen Zunairah recently posted..Kesian dengan Twitter aku Sentiasa di anak tiri kan Yelah dah aku asyik melayan Facebook je

    • Bro Framestone says:

      kapel… belum dikenal pasti..

      kul 2 lebih nnti ade entry susulan mengani penafian dari Nisa Kay

  21. yuyu says:

    kah kah kah bro…bila nak photoshoot ngan heliza plak bro????pastu yuyu buat entry gambar melampau bro dan heliza…keleeeeesss gitewwww u olllsss,..ahhahahaha

    • Bro Framestone says:

      ade je banayk pic bro dengan Heliza…

      cuma tak di publish ke atas sebab2 tertentu.. harap faham la ek

  22. Hanim says:

    dah terbau bau nasi minyak…. akan de lagi wedding blogger lepas Ujang ni… Yuhuuu…. Best!
    Hanim recently posted..Gadis misteri Raja Lawak jadi tumpuan

    • Bro Framestone says:

      bulan 4.. abg Beautiful Nara punya wedding huhu…

    • Hanim says:

      dengan blogger jugak ke tu??? tak tau cerita… hehehe

    • Bro Framestone says:

      bukan dengan blogger.. dorang berkenalan sebelum nara ade blog lagi…

      bro pun baruje tahu.. tunang die yg bukak cite

      bro berkenan dengan akak tunang die…

      tapi die juag dah bertunang huhuhu

  23. cimot says:

    wowwwwww..sweet2..macam pinang tak boleh belah..
    tp pic last aie mcm apek plak pkai short..hahahahaha
    cimot recently posted..SELAMAT MENYAMBUT KELAYAKAN MENGUNDI

    • Bro Framestone says:

      he..23x ops terkantoi kat situ…

      entah.. g la tenye die he..23x kalau bro pulak.. pinang terbelah ke, xboleh blah he..23x

  24. Nisa Menaip says:

    huikkk BRO FRAMESTONE FLINSTONE!!!! laju je anda buat entry yehhhh. ahakssss~

    • Bro Framestone says:

      mane ade laju la.. xselaju korang.. senyap2 je ek

      ok.. petang nie keluar sudah entry pasla penafian dari Nisa Kay pula

  25. Siapa diaorang berdua ni bro?Saya tak kenal pun.
    PakarBuahPinggang recently posted..Rawatan Untuk Kegagalan Buah Pinggang &amp Komplikasinya

  26. kak ina kl says:

    eh rasanya awek darkbatman tu lainlah..
    kak ina kl recently posted..Jumpa balik teman sekolah menengah

  27. d_tieah says:

    Cool~ Secocok lah.. Ngee :)

  28. iqbalhakimi says:

    haha..gosip terhangat..bro leh apply jadi wartawan melodi.. =D
    iqbalhakimi recently posted..penangan game counter strike headshot!

  29. rima says:

    salam,

    wooo terhangat dipasaran..!!!
    bro, jom kita pulak beraksi begitu nakkk.. he3x

    • Bro Framestone says:

      w’salam

      dorang tenagh panas & terhangat nie he..23x

      eh ajak bro ek.. jom ek.. kat mane.. bile huhuh

      tapi……

      ada ke ayng sudi tangkap gambar kita

  30. MM says:

    bkn men lagi, panas bontot eden
    MM recently posted..Tsunami di Jepun Antara Kemanusiaan &amp Lawak

  31. wazy says:

    wahhh
    lawa-lawa semua gambar ni
    hehehe pasangan ayng sesuai gitu
    sweet² sangat
    wazy recently posted..Pewangi Kereta Unik CarSemerbak

  32. phreak-id says:

    Pergh. Photographer memang terbaek. Siapa punya kerja ni??

    Terbaru >Gossip Blogger
    phreak-id recently posted..Lee Chong Wei Pertahankan Gelaran All England 2011

  33. ujang says:

    tahniah…..
    ujang recently posted..SEGMEN -BEN ASHAARI SOAL CINTA

  34. Faten Rosli says:

    alololo. sweetnye meka..
    pic cantik sngt.. :)
    Faten Rosli recently posted..Kerja GILA si KAKI Novel

  35. hahaha~ aiyoookkk…
    sunah suka sakura recently posted..SEGMEN- BEN ASHAARI SOAL CINTA

  36. apisv2 says:

    boleh jd model mangga..hahah
    apisv2 recently posted..SEGMEN -BEN ASHAARI SOAL CINTA

  37. APi says:

    panas..
    APi recently posted..Mentaliti vs Moraliti

    • Bro Framestone says:

      layan entry terbaru pasal penafian Nisa Kay.. xde la panas.. tapi mampu bikin panas juga la

  38. the garang says:

    ohh bro.. jangan frust!!
    hehehe
    the garang recently posted..Lee Chong Wei Makan Budu

  39. harisa says:

    wow weeeee…memang sweet..suke nengok..lagi2 gambo tu memang cantikkk
    harisa recently posted..SEGMEN CARI GADUH – LELAKI vs PEREMPUAN

    • Bro Framestone says:

      sebab gambar tue cantik sangat la.. bikin orang yang tengok pun panas hati he..23x

  40. alolorh..sweet nye..bro nak bawa diri tapi tak bawa2 sebab nak tak jauh dgn kaka nysa ke..?haha..
    lawa picca2 ny..

  41. Meow says:

    wah…bagai pinang dibelah dua…huhu
    Meow recently posted..BoBoiBoy Kini di TV3 Setiap Ahad

  42. [...] bro terima di laman twitter oleh Nisa Kay. Beliau sedaya upaya menafikan apa yang bro nyatakan di entry sebelum ini [klik jika ingin [...]

  43. Along Usop says:

    ni pre weddng punye gambar ke ape ni?.. =p
    Along Usop recently posted..SEGMEN -BEN ASHAARI SOAL CINTA

    • Bro Framestone says:

      tidak dapat dikenal pasti la usop..

      usha entry terbaru.. layan penafian dari Nisa Kay

  44. JeJAI says:

    Wahhh..tak boleh tahan tengok bulu kaki si darkbatmeng..wakakakaka..
    JeJAI recently posted..KONSERT HORE ! HORE ! AZNIL HJ NAWAWI GEMPAK

  45. sadieqz says:

    Alaaa… Bro, ilek loo! Dia bukan wat bende tak baik pown.. Apo lah bro neh, Wat la drama sikit.
    sadieqz recently posted..Maharaja Lawak

  46. razis says:

    ish ish ish….gambar last tu spoil. sekali pki sluar pendek da….
    razis recently posted..Cara Bersaing Dengan kekasih Suami

  47. wah, kalau betol bagus la. smoga cpt2 ke jinjang pelamin la. duit hasil berblogging komfem dah byk. hehe
    ekspresiruang recently posted..Korang Sanggup Tinggal Dalam Tangki Air Aku Sanggup!

  48. [...] Gambar Terlampau Nisa Kay & DarkBatman [...]

  49. Zhaf says:

    ah cuuuunnnnya !!! =P
    Zhaf recently posted..- Cara Buat Spageti -

  50. diorang ni memang ada skandal ke bro?
    takpala bro kita cari blogger cun ramai lagi kat luar sana..
    hehe
    naimulfirdaus recently posted..ciri-ciri gadis murahan dan lelaki pengecut

  51. ...................... says:

    ……………..

  52. lyn says:

    Girik kan tajuknya. Tapi isinya santai…i like it.

  53. maszull says:

    assalamualaikum bro…pasangan romatis yer…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge