Amboi Korang..!! Melampau Sesangat Dah Nie


Amboi korang,

Terlampau dan melampau sangat nie. Celik je mata ternampak semua pic ini di facebook.

Aksi melampau DarkBatman dengan Nisa Kay terhadap BroFramestone.

Bicara Bro : Sekadar gurau-guaruan saja.

Korang memang nampak padan. Biar bro membawa diri [dari hari tue lagi bro cakap kat Nisa nak membawa diri, tetapi tak bawa-bawa jugak]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5,506,804 total views, 6,218 views today

Antara Top Blogger - Travel, Parenting dan Lifestyle di Malaysia. Berkerja sebagai Social Media Executive dan mempunyai Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Peniagaan. Mempunyai seorang isteri dan seorang anak (belum plan nak tambah lagi)

135 thoughts on “Amboi Korang..!! Melampau Sesangat Dah Nie

    • terlebih mesra gitew…

      chemistry pun jelas kelihatan.. elok dilangsungkan cepat je nie kan

    • maaf.. xde button like kat gambar2 nie… ape kate like entry ini..

      tapi bro pakai button recommend..

      asalkan leh tekan kan :)

    • jangan jeles lelebih…

      kite as lelaki xleh nk jeles lelebih.. kauta 4 kan.. nnti dorg pulak yang jeles X 4 dengan kita he..23x

    • kalau la ade yang sudi T-T

      bro hari teu ade gak berphotohoot dengan nisa… tetapi lens prob.. gambar banyak xmenjadi

    • kapel… belum dikenal pasti..

      kul 2 lebih nnti ade entry susulan mengani penafian dari Nisa Kay

  1. kah kah kah bro…bila nak photoshoot ngan heliza plak bro????pastu yuyu buat entry gambar melampau bro dan heliza…keleeeeesss gitewwww u olllsss,..ahhahahaha

    • ade je banayk pic bro dengan Heliza…

      cuma tak di publish ke atas sebab2 tertentu.. harap faham la ek

    • bukan dengan blogger.. dorang berkenalan sebelum nara ade blog lagi…

      bro pun baruje tahu.. tunang die yg bukak cite

      bro berkenan dengan akak tunang die…

      tapi die juag dah bertunang huhuhu

    • he..23x ops terkantoi kat situ…

      entah.. g la tenye die he..23x kalau bro pulak.. pinang terbelah ke, xboleh blah he..23x

    • mane ade laju la.. xselaju korang.. senyap2 je ek

      ok.. petang nie keluar sudah entry pasla penafian dari Nisa Kay pula

    • w’salam

      dorang tenagh panas & terhangat nie he..23x

      eh ajak bro ek.. jom ek.. kat mane.. bile huhuh

      tapi……

      ada ke ayng sudi tangkap gambar kita

    • layan entry terbaru pasal penafian Nisa Kay.. xde la panas.. tapi mampu bikin panas juga la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge