Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

15,970,513 total views, 3,139 views today

Amboi Korang..!! Melampau Sesangat Dah Nie


Amboi korang,

Terlampau dan melampau sangat nie. Celik je mata ternampak semua pic ini di facebook.

Aksi melampau DarkBatman dengan Nisa Kay terhadap BroFramestone.

Bicara Bro : Sekadar gurau-guaruan saja.

Korang memang nampak padan. Biar bro membawa diri [dari hari tue lagi bro cakap kat Nisa nak membawa diri, tetapi tak bawa-bawa jugak]

Related Post @ Broframestone

135 Comments

    1. amboi.. suka ek.. bergambar berdua xmalu pula ek…

      sampai hati nisa mempermainkan perasaan bro yang xde rase ape2 nie he..23x

    1. terlebih mesra gitew…

      chemistry pun jelas kelihatan.. elok dilangsungkan cepat je nie kan

    1. bro dah book dulu.. sila que he…23x

      hari teu gambar bro dengan die ade prob.. lens rosak T-T

    2. oh ok…

      cepat que.. amik no kat bro…

      tapi kena hulur rm10 untuk sekali merasa he…23x

    3. ops… mamai di pagi hari.. tersalah taip he…23x

      jangan fikir bukan2 huhuhu

      now mmg dagang secara online amat diminati 🙂

    1. eh.. sudi ke…??

      bile mahu berphotoshoot dengan bro..?? bro sudi je.. if keadaaan mengizinkan

    2. bro tiada masalah..

      cuma masalahnya xde sape2 yang sudi nk jadi cameraman untuk bro berphotoshoot

      nie tgh kumpul duit untuk dapatkan DSLR

    1. maaf.. xde button like kat gambar2 nie… ape kate like entry ini..

      tapi bro pakai button recommend..

      asalkan leh tekan kan 🙂

    1. jangan jeles lelebih…

      kite as lelaki xleh nk jeles lelebih.. kauta 4 kan.. nnti dorg pulak yang jeles X 4 dengan kita he..23x

    1. Ops…!!

      mana ade la.. bro hanya kongsikan pic yang menarik je.. disamping mengupdate blog dalam keadaan yang bz memanjang xde masa rest

    1. dorang memang tengah berphotoshoot if xsalah bro…

      cam mane terlepas ek..??

      dah dorang upload kat Fb.. confirm la satu dunia leh tahu..

    1. bro dah lama makan hati dengan nisa kay.. siap ade vlog die menolak proposal dari bro…

    1. kalau la ade yang sudi T-T

      bro hari teu ade gak berphotohoot dengan nisa… tetapi lens prob.. gambar banyak xmenjadi

    1. stadium mane la ek nak pakai tue he…23x

      bahaya gak if ade yang main baling mercun… kan dua2 nie ade perminat dorang masing2 huhuhu

    1. ops.. terpecah tembelan pulak he…23x

      gagal mengawal aksi sehinggakan photographer pun men tangkap je aksi dorang huhu

    1. kapel… belum dikenal pasti..

      kul 2 lebih nnti ade entry susulan mengani penafian dari Nisa Kay

  1. kah kah kah bro…bila nak photoshoot ngan heliza plak bro????pastu yuyu buat entry gambar melampau bro dan heliza…keleeeeesss gitewwww u olllsss,..ahhahahaha

    1. ade je banayk pic bro dengan Heliza…

      cuma tak di publish ke atas sebab2 tertentu.. harap faham la ek

    1. bukan dengan blogger.. dorang berkenalan sebelum nara ade blog lagi…

      bro pun baruje tahu.. tunang die yg bukak cite

      bro berkenan dengan akak tunang die…

      tapi die juag dah bertunang huhuhu

    1. he..23x ops terkantoi kat situ…

      entah.. g la tenye die he..23x kalau bro pulak.. pinang terbelah ke, xboleh blah he..23x

    1. mane ade laju la.. xselaju korang.. senyap2 je ek

      ok.. petang nie keluar sudah entry pasla penafian dari Nisa Kay pula

    1. kalau la boleh kan…

      tapi bro teringin nk jadi pengacara melodi.. berganding dengan Nisa Kay he..23x

      kalau leh la kan

    1. w’salam

      dorang tenagh panas & terhangat nie he..23x

      eh ajak bro ek.. jom ek.. kat mane.. bile huhuh

      tapi……

      ada ke ayng sudi tangkap gambar kita

    1. akan datang…

      siapa tahu kan.. if dorang jadi.. keyword dah ade dah kat blog bro huhuhu

    1. layan entry terbaru pasal penafian Nisa Kay.. xde la panas.. tapi mampu bikin panas juga la

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *