17,148,484 total views, 3,873 views today

Amboi Korang..!! Melampau Sesangat Dah Nie

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)


Amboi korang,

Terlampau dan melampau sangat nie. Celik je mata ternampak semua pic ini di facebook.

Aksi melampau DarkBatman dengan Nisa Kay terhadap BroFramestone.

Bicara Bro : Sekadar gurau-guaruan saja.

Korang memang nampak padan. Biar bro membawa diri [dari hari tue lagi bro cakap kat Nisa nak membawa diri, tetapi tak bawa-bawa jugak]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

135 thoughts on “Amboi Korang..!! Melampau Sesangat Dah Nie

  1. wahh..alala,sweetnyer nisa ngan dakbatman ni πŸ™‚

    1. Bro Framestone

      Bro dengan nisa xsweet ke… ke bro dengan jaa baru nmpk sweet huhuhu

    2. thanks sbb ckp kitorg sweet. adehh malu nye πŸ˜›

    3. Bro Framestone

      amboi.. suka ek.. bergambar berdua xmalu pula ek…

      sampai hati nisa mempermainkan perasaan bro yang xde rase ape2 nie he..23x

  2. Amboi!!! Mesranya… Hahaha… πŸ™‚

    1. Bro Framestone

      terlebih mesra gitew…

      chemistry pun jelas kelihatan.. elok dilangsungkan cepat je nie kan

    1. Bro Framestone

      ape lagi.. kita serbu je la…

      bikin panas je mata yang memandang…

  3. alaaaa…. nak nisa jugakkk!!

    1. Bro Framestone

      bro dah book dulu.. sila que he…23x

      hari teu gambar bro dengan die ade prob.. lens rosak T-T

    2. ala, kasi can la kat kitorang muda-mudi ni dulu… πŸ˜›

    3. Bro Framestone

      oh ok…

      cepat que.. amik no kat bro…

      tapi kena hulur rm10 untuk sekali merasa he…23x

    4. haha… takleh blah ayat merasa tuu..

      eh syhhh2.. diam2. nanti cik nisa tawu die tgh didagangkan secara online. LOL

    5. Bro Framestone

      ops… mamai di pagi hari.. tersalah taip he…23x

      jangan fikir bukan2 huhuhu

      now mmg dagang secara online amat diminati πŸ™‚

    6. huikkk?? ape dagang2 online neh?
      hek hek hek~

    7. Bro Framestone

      e-dagang aka e-commerce salah satu cara perniagaan alaf baru he..23x

    8. eh, dia dah sampai laaa… tara papa yay!

  4. xper Bro..sayakan ada…ngeee…tetiba..

    1. Bro Framestone

      eh.. sudi ke…??

      bile mahu berphotoshoot dengan bro..?? bro sudi je.. if keadaaan mengizinkan

    2. Insya Allah di suatu ketika nati..cewah…sudi ye..suke..seke..

    3. Bro Framestone

      bro tiada masalah..

      cuma masalahnya xde sape2 yang sudi nk jadi cameraman untuk bro berphotoshoot

      nie tgh kumpul duit untuk dapatkan DSLR

    4. Insya Allah..dapat tu nanti DSLR idaman hati…

    1. Bro Framestone

      ops… he…23x

      terlebih melampau nie kan.. he..23x jom terjah nanti

  5. wah2x.. nice pic

    like2x ^^

    1. Bro Framestone

      maaf.. xde button like kat gambar2 nie… ape kate like entry ini..

      tapi bro pakai button recommend..

      asalkan leh tekan kan πŸ™‚

  6. ala tomey..tomey..
    sweet gitu

    1. Bro Framestone

      he…23x tomey kan huhu sape la yang tgkapkan nie ek

  7. itu buah hati si abang ketak kea ?

    1. Bro Framestone

      entah la.. belum dapat dipastikan…

      masing2 tengah menafikan

    1. Bro Framestone

      jangan jeles lelebih…

      kite as lelaki xleh nk jeles lelebih.. kauta 4 kan.. nnti dorg pulak yang jeles X 4 dengan kita he..23x

  8. bro dah jadi mcm Mangga versi utk blogger plak nih!haha

    1. Bro Framestone

      Ops…!!

      mana ade la.. bro hanya kongsikan pic yang menarik je.. disamping mengupdate blog dalam keadaan yang bz memanjang xde masa rest

    2. Itu la bro.. sy pon emosi ternganggu sket la nk update blog..huhu

    3. Bro Framestone

      bro punya emosi lagi terganggu sesangat sekarang nie

      tengah mencari kekuatan

    4. xpa bro.. kita sama2 chillkan diri.. πŸ˜›

  9. semua gmbar nmpak cun la. pakai kamera DSLR ke?
    mcm mne gmbar2 ni boleh terlepas kat tngn bro?
    huhuhuhu.

    1. Bro Framestone

      dorang memang tengah berphotoshoot if xsalah bro…

      cam mane terlepas ek..??

      dah dorang upload kat Fb.. confirm la satu dunia leh tahu..

    1. Bro Framestone

      mereka memang sweet.. πŸ™‚ kalau la kan dorang tue…. [bubuh ayat sendiri ek]

  10. wahhh!! nih nk kne tgkap ni..Hahhaha..tangkap!! bro..dh kasi bikin panas dh tu..jom la join sme..hahahaha

    1. Bro Framestone

      he..23x mmg nk tangkap pun…

      tangkap gambar bersama Nisa Kay he..23x

  11. Makan hati laa semua bloggerwan dan bloggernita di luar sana

    PojiePooh; Hanya Satu…

    1. Bro Framestone

      bro dah lama makan hati dengan nisa kay.. siap ade vlog die menolak proposal dari bro…

    2. sorry bro.. sy tolak sebab sy dah kata sy ade yg punye. ahaksss πŸ˜›

    3. Bro Framestone

      selagi tidak mempunyai tanda yang sah.. sesiapa pun masih mempunyai perluang wahai nisa

  12. sweetnya dowg bro. bro bila ag nak ada pic cmni? heeh

    1. Bro Framestone

      kalau la ade yang sudi T-T

      bro hari teu ade gak berphotohoot dengan nisa… tetapi lens prob.. gambar banyak xmenjadi

  13. mappiau

    haah la memang sepadan sungguh pasangan nih. errkk sorry broframestone akekeke πŸ˜›

    1. Bro Framestone

      xpe xpe..

      bro terima dengan hati yang terbuka… mungkin bro tiada apa2 makna di sini

  14. hehe..bro, cam ada nada2 jeles kat situ. hihihii

    1. Bro Framestone

      Mungkin ya… yang tahu saja tahu cerita sebenarnye

  15. ini kalau kawin mmg kena tempah stadium kot…

    1. Bro Framestone

      stadium mane la ek nak pakai tue he…23x

      bahaya gak if ade yang main baling mercun… kan dua2 nie ade perminat dorang masing2 huhuhu

    2. ahaha…
      kne pggl FRU la cm2….

  16. dah tgk dah kat fb pagi tadi.. sweet sngt! ade pape kah diorang nih?

    1. Bro Framestone

      belum dapat dipastikan…

      kul 2 karang ada entry susulan mengenai penafian Nisa Kay

  17. gambo last tu nak tergelak . konon nak buat romantik tapi bekmen pakai suar pendek dgn selipar , ahahahahahaha ^^

    1. Bro Framestone

      ops.. terpecah tembelan pulak he…23x

      gagal mengawal aksi sehinggakan photographer pun men tangkap je aksi dorang huhu

    2. giler la bro..
      ayat “gagal mengawal aksi” tu yang tak boleh blah tu. haha

  18. wah sweetnya diorang nie…diorang kapel ehh…sepadan gile lah…suke2..hehehehe

    1. Bro Framestone

      kapel… belum dikenal pasti..

      kul 2 lebih nnti ade entry susulan mengani penafian dari Nisa Kay

  19. yuyu

    kah kah kah bro…bila nak photoshoot ngan heliza plak bro????pastu yuyu buat entry gambar melampau bro dan heliza…keleeeeesss gitewwww u olllsss,..ahhahahaha

    1. Bro Framestone

      ade je banayk pic bro dengan Heliza…

      cuma tak di publish ke atas sebab2 tertentu.. harap faham la ek

  20. dah terbau bau nasi minyak…. akan de lagi wedding blogger lepas Ujang ni… Yuhuuu…. Best!

    1. Bro Framestone

      bulan 4.. abg Beautiful Nara punya wedding huhu…

    2. dengan blogger jugak ke tu??? tak tau cerita… hehehe

    3. Bro Framestone

      bukan dengan blogger.. dorang berkenalan sebelum nara ade blog lagi…

      bro pun baruje tahu.. tunang die yg bukak cite

      bro berkenan dengan akak tunang die…

      tapi die juag dah bertunang huhuhu

  21. wowwwwww..sweet2..macam pinang tak boleh belah..
    tp pic last aie mcm apek plak pkai short..hahahahaha

    1. Bro Framestone

      he..23x ops terkantoi kat situ…

      entah.. g la tenye die he..23x kalau bro pulak.. pinang terbelah ke, xboleh blah he..23x

  22. huikkk BRO FRAMESTONE FLINSTONE!!!! laju je anda buat entry yehhhh. ahakssss~

    1. Bro Framestone

      mane ade laju la.. xselaju korang.. senyap2 je ek

      ok.. petang nie keluar sudah entry pasla penafian dari Nisa Kay pula

  23. Siapa diaorang berdua ni bro?Saya tak kenal pun.

    1. Bro Framestone

      2-2 merupakan blogger yang agak dikenali.. dan beberapa kali masuk majalah

  24. eh rasanya awek darkbatman tu lainlah..

    1. Bro Framestone

      Yup.. kita sedia maklum, awek die bukan yang ini…

      tapi…..

  25. Cool~ Secocok lah.. Ngee πŸ™‚

    1. Bro Framestone

      Hot~ orang yang melihatnya πŸ™‚

    1. Bro Framestone

      eh.. boleh saja.. gambar ini semua bukan hak milik bro… T-T

  26. haha..gosip terhangat..bro leh apply jadi wartawan melodi.. =D

    1. Bro Framestone

      kalau la boleh kan…

      tapi bro teringin nk jadi pengacara melodi.. berganding dengan Nisa Kay he..23x

      kalau leh la kan

    2. ahhaha nisa pon nak jugak jd wartawan melodi πŸ˜€

    1. Bro Framestone

      dorang la yang romantik…

  27. rima

    salam,

    wooo terhangat dipasaran..!!!
    bro, jom kita pulak beraksi begitu nakkk.. he3x

    1. Bro Framestone

      w’salam

      dorang tenagh panas & terhangat nie he..23x

      eh ajak bro ek.. jom ek.. kat mane.. bile huhuh

      tapi……

      ada ke ayng sudi tangkap gambar kita

  28. bkn men lagi, panas bontot eden

    1. Bro Framestone

      awat panas bontot nie…

      dah xleh dok diam ek

  29. wahhh
    lawa-lawa semua gambar ni
    hehehe pasangan ayng sesuai gitu
    sweetΒ² sangat

    1. Bro Framestone

      Doa2kan la ek. if menjadi.. kiat xrugi ape2 kan

    1. Bro Framestone

      ala amboi amboi amboi

      layan entry terbaru pasal penafian Nisa Kay

  30. Pergh. Photographer memang terbaek. Siapa punya kerja ni??

    Terbaru >Gossip Blogger

    1. Bro Framestone

      xdapat dikenal pasti…

    2. photographer kawan nisa sendiri.. tu yg x segan nak posing2 tuh. hehehe~

    1. Bro Framestone

      suka ujang ek…

      hope dorang xamik tarikh sebijik cam tarikh kamu ek

  31. alololo. sweetnye meka..
    pic cantik sngt.. πŸ™‚

    1. Bro Framestone

      nampak sweet kan..

      sape la yang amik pic nie.. cantik je bro tengok huhu

    1. Bro Framestone

      aiyoookk xtau huhuhu… lepas nie sunah dengan ady pulak he..23x

      ok x

  32. boleh jd model mangga..hahah

    1. Bro Framestone

      akan datang…

      siapa tahu kan.. if dorang jadi.. keyword dah ade dah kat blog bro huhuhu

    2. darkbatman

      part ne memang xblh blah.. kehkehkeh

    1. Bro Framestone

      layan entry terbaru pasal penafian Nisa Kay.. xde la panas.. tapi mampu bikin panas juga la

  33. ohh bro.. jangan frust!!
    hehehe

    1. Bro Framestone

      bro xfrust punye…

      usha entry terbaru bro if nak tahu cerita selanjutnya

  34. wow weeeee…memang sweet..suke nengok..lagi2 gambo tu memang cantikkk

    1. Bro Framestone

      sebab gambar tue cantik sangat la.. bikin orang yang tengok pun panas hati he..23x

  35. alolorh..sweet nye..bro nak bawa diri tapi tak bawa2 sebab nak tak jauh dgn kaka nysa ke..?haha..
    lawa picca2 ny..

    1. Bro Framestone

      nak tahu kenapa..??

      baca entry terbaru bro… pasal pengakuan dari Nisa Kay

  36. wah…bagai pinang dibelah dua…huhu

    1. Bro Framestone

      nantikan la ek…

      kita datang beramai2… terjah dorang

  37. […] bro terima di laman twitter oleh Nisa Kay. Beliau sedaya upaya menafikan apa yang bro nyatakan di entry sebelum ini [klik jika ingin […]

  38. ni pre weddng punye gambar ke ape ni?.. =p

    1. Bro Framestone

      tidak dapat dikenal pasti la usop..

      usha entry terbaru.. layan penafian dari Nisa Kay

  39. Wahhh..tak boleh tahan tengok bulu kaki si darkbatmeng..wakakakaka..

  40. Alaaa… Bro, ilek loo! Dia bukan wat bende tak baik pown.. Apo lah bro neh, Wat la drama sikit.

  41. ish ish ish….gambar last tu spoil. sekali pki sluar pendek da….

  42. wah, kalau betol bagus la. smoga cpt2 ke jinjang pelamin la. duit hasil berblogging komfem dah byk. hehe

  43. diorang ni memang ada skandal ke bro?
    takpala bro kita cari blogger cun ramai lagi kat luar sana..
    hehe

    1. Kenyataan terbaru dorang memang bercinta…

      Bro xkisah pun, saja je mengusik dorang berdua πŸ™‚

  44. ......................

    ……………..

  45. Girik kan tajuknya. Tapi isinya santai…i like it.

  46. maszull

    assalamualaikum bro…pasangan romatis yer…:)

Leave a Comment