Contest – Free Domain Dari BroFramestone

Contest – Free Domain Dari BroFramestone

Seperti yang bro bagitau sebelum ini. Bro ingin buat contest

So inilah contest yang ingin bro jalankan.

Senang je…

Kelayakan :-

  1. Mesti seorang blogger yang mempunyai blog & facebook.
  2. Warga Negara Malaysia [kena buang or under tahanan ISA xdibenarkan masuk]
  3. Follow page BroFramestone In D’ House.
  4. Anda tahu pasal contest ini & tak kemut untuk berkongsi dengan member-member yang lain [jangan tamak]
  5. Dan anda bukan orang yang berkerja dengan Nuffnang.

Jika anda memenuhi kelayakan di atas. Bolehlah join contest bro nie ek.

Apa yang korang perlu buat?

1. Buat entry dengan tajuk “Free Domain By BroFramestone.com

2. Letak pic di atas ini di dalam entry korang.

3. Letak link ke entry ini.

4. Terpenting sekali [tugasan korang la nie kan], Teka jumlah yang bro nak cash out dari Nuffnang hari ini [30 November 2010].

Hint untuk memudahkan korang meneka. Usha pic print screen minggu lepas [24th November 2010]

5. Tag 5 orang rakan blogger [pastikan mereka blogger]

6-Just bubuh ayat nie dalam entry korang [sila taip ~ sorry blog bro pakai plugin anti copy he..23x]

Contest dari BroFramestone

Tekaan Nuffnang yang dia cash out RM???.?? [buh nilai tekaan anda]

Dan korang pun boleh join sama. [tag 5 orang blogger]

  1. ..
  2. ..
  3. ..
  4. ..
  5. ..

Klik pautan ini [korang buh link ke entry contest ini] sebelum 12th December 2010 pukul 11.59 malam.

7. Share link entry korang di facebook anda dengan statement panas anda untuk menarik member2 join dan tag sekali

Ok itu saja…

Yup itu saja… nape ek…?? Oh hadiah ek.

Korang boleh rujuk kat page ini + berserta list peserta yang join + update pernambahan hadiah

Tak faham,

Roger bro ๐Ÿ™‚

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

  1. aduhaii.. teka cashout berapa.. agak2 dalam masa 30 hari Bro boleh dapat berapa RM ye? kasilah hint sikit part tu. hehehe.. insyaAllah saya akan join contest ni. skang kena pikir domain name ape saya nak dapatkan bila dah menang nanti. haha ๐Ÿ˜›

    1. aduhai he…23x

      yup teka cash out bro hari nie saja… ops hint yang ade kat atas tue saja….

      ok amik masa ek… amboi dah fikir confirm menang ek he..23x

    1. he..23x bagus2 uhuhu…. sebab dah lama xde orang ckp die pengoen 1st kat blog bro huhuhu

      semua layak… xmen random pun

      tekaan yang paling tepat saja… hint bro dah bg dalam entry nie… sila perhatikan ek

    1. ala… senang je.. bro dah bagi hint jumlah nuffnang bro minggu lepas kan… just nk nilai bro cash out hari nie saja ๐Ÿ™‚

      ok selamat mencuba

    1. ok.. pemenangnye adalaha……
      …..
      …..
      ….
      …..
      orang yang dapat meneka he..23x hint bro dah berikan dalam entry ini

    1. so masa ini la kita perlu menambah kenalan blogger he..23x

      kena cukupkan 5 orang juga… kejam x bro nie

    1. boleh je donny… di alu-alukan lagi..

      hint dh dinyatakan dlm entry nie.. so dh leh bygkan berapa bro cash out kan he..23x

  2. teka2 nie best nie hahah tapi kan bro. mcm rumit sikit lak.. T_T! kena baca balik la tuk pahamai btw memang contect nie akam HACOV free domain. sapa xnak domain!! bleh buat websit bisness ke apa ke wow!! I TELL U WOW! haha ;))

    1. xrumit pun klu ikutkan… (hint bro dah bagi)

      just copy paste ape yang bro suruh copy kat blog korang.. wat tajuk seperti yang disuruh…

      then teka nilai cash out.. tag 5 member blogger… then publish entry…

      promote entry korang kat wall fb korang sambil tag page Broframestone In’ D House & facebook 5 org blogger yg korang tag dlm entry tue

      insya’lah akan ada contest tahun baru.. hadiah merupakan hosting he…23x

    1. cik lily.. meh la join huhuhu hint bro dah berikan dalam entry ini…

      hadiah saguhati ek… masih mencari penaja ๐Ÿ™‚

    1. sorry joe.. wat contest terlambat huhuhuhu

      erm ala join je. if dapat domain lagi.. byk yang leh dibuat.. eh hosting joe leh park berapa domain ek

    1. ok isa…

      jngan lupa tag di facebook ek..

      bro dah buh hint dalam entry ini.. gunakan sebaik mungkin

    1. kena buat dalam entry blog mengikut format yang bro nyatakan di atas…

      just teka berapa nilai cash out bro semalam berdasarkan hint pendapatan nuffnang yang bro print screen minggu lepas

    1. oh yang bagi tue ek… belum confirm lagi tue ek…

      nantikan la ek..

      tapi xsalah pun nk join yang nie

    1. he…23x

      bro sent guna sms je.. asap pun ok jugak he…23x

      just bag detail.. bro akan daftarakn domain tersebut then dah boleh pasang kat blogspot or hosting sendiri…

      sebab tue bro cari hosting yang leh support byk domain…

    1. Thank coz join ek….

      kalau ikutkan bro lagi suka tag di facebook dari di blog… coz ramai yang xsedar pasal contest nie…

      ๐Ÿ™‚

    1. nuffnang bayar pakai cheque la… hujung bulan lepas cash out.. hujung bulan nie baru dorang hantar cheque…

      so tengok la kat mane bro cashkan cheque tue..

      yang pasti time tue contest dah tamat he…23x

      if xjoin.. elok la join.. moh moh

    1. Thank… bro dah update dah…

      bagi mane2 tag yang dotg xnk join.. tag la orang lain.. kot2 dorg nak join kan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *