Seperti yang bro bagitau sebelum ini. Bro ingin buat contest

So inilah contest yang ingin bro jalankan.

Senang je…

Kelayakan :-

  1. Mesti seorang blogger yang mempunyai blog & facebook.
  2. Warga Negara Malaysia [kena buang or under tahanan ISA xdibenarkan masuk]
  3. Follow page BroFramestone In D’ House.
  4. Anda tahu pasal contest ini & tak kemut untuk berkongsi dengan member-member yang lain [jangan tamak]
  5. Dan anda bukan orang yang berkerja dengan Nuffnang.

Jika anda memenuhi kelayakan di atas. Bolehlah join contest bro nie ek.

Apa yang korang perlu buat?

1. Buat entry dengan tajuk “Free Domain By BroFramestone.com

2. Letak pic di atas ini di dalam entry korang.

3. Letak link ke entry ini.

4. Terpenting sekali [tugasan korang la nie kan], Teka jumlah yang bro nak cash out dari Nuffnang hari ini [30 November 2010].

Hint untuk memudahkan korang meneka. Usha pic print screen minggu lepas [24th November 2010]

5. Tag 5 orang rakan blogger [pastikan mereka blogger]

6-Just bubuh ayat nie dalam entry korang [sila taip ~ sorry blog bro pakai plugin anti copy he..23x]

Contest dari BroFramestone

Tekaan Nuffnang yang dia cash out RM???.?? [buh nilai tekaan anda]

Dan korang pun boleh join sama. [tag 5 orang blogger]

  1. ..
  2. ..
  3. ..
  4. ..
  5. ..

Klik pautan ini [korang buh link ke entry contest ini] sebelum 12th December 2010 pukul 11.59 malam.

7. Share link entry korang di facebook anda dengan statement panas anda untuk menarik member2 join dan tag sekali

Ok itu saja…

Yup itu saja… nape ek…?? Oh hadiah ek.

Korang boleh rujuk kat page ini + berserta list peserta yang join + update pernambahan hadiah

Tak faham,

Roger bro :)