You are here
Home > Ucapan > Pesanan Buat Mereka Yang Masih Bertwitter Di Waktu Ini

17,431,762 total views, 5,606 views today

Pesanan Buat Mereka Yang Masih Bertwitter Di Waktu Ini

Pesanan dari bro buat mereka yang masih bertwitter di waktu ini [dalam pukul 2-5 pagi].

Dan juga mereka yang bertwitter 24 jam

Udah-udah la bertwitter tue,

Burung pun reti balik sarang tidur. Tak de la dok terpacak je depan komputer or laptop.

Lagi-lagi burung yang tahu pagi-pagi nak keluar mencari rezeki. Lain la if burung korang jenis pagi2 terpacak je kan he..23x

Bicara Bro : Entry sekadar usikan…. chow..!! mahu lelap.

Follow bro di twitter search : @broframestone

Dan jangan lupa join contest bro untuk memenangi Domain secara percuma.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

51 thoughts on “Pesanan Buat Mereka Yang Masih Bertwitter Di Waktu Ini

    1. Ops he…23x good nite…

      kamu mane de burung…. eh lupe nk bgtau.. bro ade buat contest… meh la join he..23x

    1. he…23x untuk mereka yang berfacebook… nnt la bro reka yat terbaik nak kenakan mereka yang berfacebook 24jam

      nite buat kamu 🙂

    1. he..23x bosan2 nie la best mengusik he…23x

      yup mmg normal.. if xterpacak tue… mmgbetu2l x normal la kan….

    1. oh ye ke… bagus tul la networkblogs tue… walaupun kenkadang cam ape je… dah 2-3jam publish baru nk update kan…

      waktu bekerje di rumah ke…??? bro xlarat.. cdg kul 5 krg baru nk wat kerje.. klient ade pula yg bising, web xsiap design lagi

    1. Sekali sekala menyakat kan he…23x

      Best apa tweet lepas subuh.. tp xramai la yang online…. tue yang cam boring sikit

    1. twitter nie kekadang mampu buat kita rase cam malas nk tidur..

      paling teruk sampai terpacak2 dok tgu tweet dari orang lain kan

  1. aku pun kadang2 bertwitter gak..xde laa 24-7…sehari a few sudah laa..tuepun sbb nak bg status kuar kt blog..hahaha….+ aku rase 90% org xbaca twit tue kecuali klo org tue artis ke org penting..hahaha…

Leave a Reply

Top