You are here
Home > Bersama BroFramestone > Moga Azrul Hisham Cepat Sembuh

17,454,292 total views, 6,761 views today

Moga Azrul Hisham Cepat Sembuh

Malam Tadi bro mendapat perkhabaran yang kurang seronok di dengar.

Salah seorang rakan blogger bro iaitu Saudara Azrul Hisham terlibat dalam kemalangan.

Walaupun tak parah, 3 tulang tang tapak kaki patah dan memaksa beliau berkaki simen.

Dah jadi adik beradik Eny la ko ek azrul.

Eny [sickchild] pun dah tanggal simen kat tangan dia dah. Doktor cakap berapa lama baru bukak ek..??

Pe-pe pun cepat la sembuh ek.

Banyak agenda yang perlu kita lakukan.

Tanpa kita, sian awek-awek comey yang nak join activity kita. Picnic mandi sungai, main bowling etc..

Insya’lah if tiada apa-apa, bro akan datang melawat mu.

Keadaan kaki beliau,

Habis la suar jean mu ek. Rock la lepas nie. Eh bersimen la lepas nie.

Gambar bersama semasa gathering mandi sungai Gabai bersama kaki-kaki blogger + twitter.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Moga Azrul Hisham Cepat Sembuh

    1. mahal x suar tue… nnt kite cari kat bundle la ek…

      bro guling-guling kat rumah je nie… oh nk kerje nk kerje

    1. xselera la nk guing-guling dengan ko he…23x

      tgk.. kan ramai yang syang ko…. sihat nnt, kite merongeng dengan aktiviti kita ek

Leave a Reply

Top