Malam Tadi bro mendapat perkhabaran yang kurang seronok di dengar.

Salah seorang rakan blogger bro iaitu Saudara Azrul Hisham terlibat dalam kemalangan.

Walaupun tak parah, 3 tulang tang tapak kaki patah dan memaksa beliau berkaki simen.

Dah jadi adik beradik Eny la ko ek azrul.

Eny [sickchild] pun dah tanggal simen kat tangan dia dah. Doktor cakap berapa lama baru bukak ek..??

Pe-pe pun cepat la sembuh ek.

Banyak agenda yang perlu kita lakukan.

Tanpa kita, sian awek-awek comey yang nak join activity kita. Picnic mandi sungai, main bowling etc..

Insya’lah if tiada apa-apa, bro akan datang melawat mu.

Keadaan kaki beliau,

Habis la suar jean mu ek. Rock la lepas nie. Eh bersimen la lepas nie.

Gambar bersama semasa gathering mandi sungai Gabai bersama kaki-kaki blogger + twitter.