Good Bye April. Welcome May…

Di sini bro ingin kongsikan progress bulanan perjalanan blog bro yang tiada apa-apa ini.

Kita mulakan dengan info trafik,

Trafik agak terkawal, walaupun hampir-hampir kehabisan bandwidth di hujung bulan.

Dan ada beberapa hari trafik kadangkala naik dan kadangkala turun pada hari-hari tertentu.

Alexa Rank [worldwide] : 153, 399
Alexa Rank [Malaysia] : 667
Page Rank : 3 [xberubah-ubah]

Dari segi jumlah komen yang diterima, agak mengalakan dari pembaca blog bro dan beberapa stalker berjaya mengaku dan menyerah diri kepada bro.

Di sini merupakan senarai pengomen tegar di blog bro sepanjang bulan april :-


Top Komentor :-

  1. Alia Rosli
  2. Nizam
  3. Zhaf
  4. Eyqasara
  5. Suffer8zine
  6. Ekspresiruang
  7. Kaizen
  8. Wazy
  9. MujE
  10. Oranglidi

Sesudi la korang melawat blog dorang. Mana tahu dorang sudi menyemak di blog korang juga.

If korang nak menyemak di blog bro, Bro amat mengalukan. Insya’lah blog bro sentiasa kemas untuk korang melepak :)

Info Kerjaya Bersama Bro Framestone

Siapa kata jadi blogger ini tidak untung dan membuang masa. Di sini bro ingin buktikan kepada anda, bahawa blog bro mampu membawa bro lebih jauh. [If rasa nak buat cerita kat blog korang pun boleh :)]

Imbasan April 2011.

1- Bro di invite oleh pihak UTHM untuk bagi talk di sana semperna Minggu Kerja

2- Bro sudah bertukar kepada Innity

3- Bro menang autographed Manchester United Supporter Ball dari #UNICEFMY bersama dengan sorang rakan blogger Wan Zawawi – Wazy

4- Bro terpilih untuk mengreview HTC Desire S dari #Maxis10 Reviewers Programme

5- Bro sudah cash out Churp-churp dan Youthsays. Nuffnang pula, bro terlupa nak cash out bulan lepas.

6- Exabytes sudi mengiklan di blog bro selama 3 bulan pada nilai 3 angka. [dorang ada buat kontest untuk blogger, klik iklan dorang kat sebelah atas blog ini]

Adeh,

Kantoi… semua orang dah nampak dan tahu nama sebenar bro.

Bicara Bro : ini bukan entry nak riak atau apa. Sekadar nak berkongsi dan memberi motivasi kepada anda semua.

Bro sudah berblog sejak tahun 2006, dan ini semua datang dari usaha bro selama ini.

Kita tidak akan maju jika masih berada di tokok lama. Blog bukan kerjaya sebenar bro dan bro susah nak revealkan kerjaya bro sekarang. Kadangkala kita semua nak kan privacy.

Bro harap bro sekuat DJ Lin – Seorang Ibu Tunggal Yang Berkerjaya.