You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Ciri-ciri Buaya Darat

17,420,491 total views, 2,312 views today

Ciri-ciri Buaya Darat

Buaya darat merupakan haiwan pemangsa yang pandai memilih mangsa untuk di ngap.

Berbeza dengan buaya air, laut, tembaga mahupun zoo, mereka boleh dijumpai di mana-mana

Dan yang pasti mereka bukannya haiwan yang terancam mahupun di lindungi. WWF pun tidak mengambil port untuk makhluk-makhluk seperti ini.

lelaki buaya darat
busyet aku tertipu lagi
mulutnya manis sekali
tapi hati bagai serigala

ku tertipu lagi oh
ku tertipu lagi oh

Ciri-ciri buaya darat or petanda anda akan berevolusi menjadi buaya darat :-

  1. Tak pandai menulis tetapi pandai berkata-kata
  2. Pandai mengambil hati sesiapa yang baru dikenali
  3. Duit tiada, tetapi pandai bergaya
  4. Hujung minggu, rumah bukan tempatnya
  5. facebook, myspace, friendster, tagged etc menjadi tempat socialnya [dan kenalannya perempuan sahaja]
  6. Bila dengan perempuan ini cakap lain, perempuan tue cakap lain, perempuan nun lagi la lain.

Adakah anda ada ciri-ciri seperti yang bro nyatakan di atas?

Entry di ilhamkan oleh Ieqa Swetluv

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

40 thoughts on “Ciri-ciri Buaya Darat

    1. tue mengaum ke tengah menguyah biskut rimau he..23x len macam je bunyinye

      oh takutnye.. jangan cuba teknik cakar rimau pada bro.. tolong..!!! tolong..!!

      perempuan darat xpe… jangan lintah darat…

      🙂 miss irine

    1. bersara dah.. xbest berkejaya cam tue.. .income xmasyuk… len la kalau kaki kikis duit perempuan kan

    1. belum di try test hnatr ke angkasa… huhuhu

      tp buaya yang kaki honeymoon tue pun buaya angkasawan gak… dok g bulan je

    1. awat xbasuh dengan lifebouy he…23x

      membersihkan 99.9% kuman dalam masa 10saat he…23x

      amboi.. dah cuci tangan ek.. bagus2

    1. tengah jadi mangsa ke… or dah selamat jadi mangsa huhuhu

      waduh.. jangan la taqih simpati kat bro.. xpasal2 bro simpati nnt.. hati bro gak yang kamu miliki he…23x

      sula pun ok…

    1. ops huhu pengalaman mematangkan kita he…23x

      bukan la.. based dari pemerhatian bro sejak hidup didunia ini

    1. pasti ke.. nampak sangat mu rajin mengkaji ciri2 bro ek he…23x

      ok la.. nk g ngorat izee…. jangan marah ek

    1. he…23x dorang bukan murah.. cuma xde market je..huhuu

      ingat lagi zman2 sekolah dulu…. sekolah bro masa form 6 je ade gurl…

      then untuk form 6 hanya beberapa orang je melayu… untuk kelas sains la…

      ade la beberapa aktegori yang bo nampak
      1- popular
      2- kurang popular
      3- cari populariti
      4- ada cam xde je….

      nnt bro wat entry pasal ini

    1. he..23x bertuah x jd penyumbang ilham di blog bro huhhuhu

      if bro ade ciri2 di atas cam mne ek… oh xrela ek he..23x

      bro xlayak ke jadi buaya huhuhu

    1. jika terkena no 1.. sila tgk no 2.. terkena jugak ke x..??

      if tidak… perjalanan anda masih jauh untuk berkerjaya cam gini

Leave a Reply

Top