You are here
Home > 1001 Pictures > Kad Raya Dari Rakan Blogger -Part 1

17,438,856 total views, 2,711 views today

Kad Raya Dari Rakan Blogger -Part 1

Raya tahun ini bro banyak beno mendapat kad raya.

Cuma berbeza dari tahun2 sebelumnya di mana semuanya di hantar melalui facebook.

Senang kerje posmen sekarang ek.

Tue pasal ade kes terjadi pada salah seorang rakan blogger kita di mana posmen baling surat cam baling surat khabar je.

Rasanya die buat mogok xdpat bercuti untuk raya nie kot he…23x

Ok, story banyak pun talak guna juga.

Moh usha kad-kad raya yang bro terima melalui facebook untuk Part 2 [mungkin ada part 2, 3…. siapa yang tahu kan]

Kad dari Nabiel Faan

Kad terbaik yang bro & blogger lain terima,

Semua muka blogger-blogger ada di buh sekali. entah mana la die dapat ek. Bagi yang tiada muka kelihatan, mungkin beliau tidak mempunyai picture anda.

Kad dari Nurul Al- Ain

Antara kad terawal bro terima. Terima kasih buat ain.

Kad dari Nine9

Antara blogger terawal yang bro kenali sejak tahun 2008 [if xsalah bro la kan] Terima kasih buat Nine9

Kad dari Hazzy

Sekali baca namanya seperti bro menyebut Hazard la pulak. Mungkin ada kaitan dengan tempat dia berkerja. [sila interview beliau untuk tahu di mana dia berkerja ek]

eh hazzy, umah kat mne nie. Dok ajak-ajak datang rumah je ek.

Kad dari Cik Yana

blogger yang bro kenali di awal tahun 2009.. Peh popular dia dulu tau.. Ada saja cerita darinya.

Kad dari Emyliza

Antara blogger yang comey buat bro.. Belaiu selalu ajak bro kuar sebab bro dah janji nak belanja beliau air kosong kedi mamak he..23x

Tapi tiap kali ajak,

beliau ade je agenda lain. Ish..23x xdapat nak mengedate kan

Kad dri Yusenze

Beliau antara blogger yang bro nampak berketerampilan dan bekerjaya. Mahir dalam kerjaya pindah memindah. Harga boleh di runding [katanya la kan]

Cukup la 7 kad dulu.

Tunggu Part 2 & Part 3 ek… Tunggu tau

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Kad Raya Dari Rakan Blogger -Part 1

    1. tue nabiel yang buat….

      mmg cun.. tue yg bro letak die di atas sekali…

      tgu la Part 2 & Part 3 nnt ek

    1. thank Nine9…

      bro tengah bz menyiapkan kad raya dalam bentuk flash….

      sepatutnya benda nie bro nak try jual dalam bentuk perkhidmatan…

      tapi cam xsempat je… hope masih ada rezeki kan

  1. alamak.. baru sempat terjah.. subuk pindah memindah la bro.. hahha..

    betol2.. harga boleh runding (2 percent utk bro) hahha..

    Salam Aidilfitri buat bro sekeluarga.. maaf zahir batin sekali lagi..

Leave a Reply

Top