You are here
Home > 1001 Pictures > Kad Raya Dari Rakan Blogger -Part 2

17,411,058 total views, 2,587 views today

Kad Raya Dari Rakan Blogger -Part 2

Seperti yang dijadikan dalam entry Kad Raya Dari Rakan Blogger -Part 1.

Maka tersembul keluar entry Kad Raya Dari Rakan Blogger -Part 2. [rasanya ada harapan untuk Part 3]

Pe2 pun,

Before bro merapu rapan lebih jauh, elok juga bro ingat-mengingati antara satu sama lain

Raya tue raya juga, berhati-hati di jalan raya & ingat insan tersayang.

p/s- bro dah selamat sampai ke kampung halaman.

Kad dari MyJazmanie.

Antara rakan berblog yang setia berblog bersama bro. Kami mengenali antara satu sama lain sejak tahun 2007 sehingga sekarang.

Dan bro masih setia membaca blog beliau.

Sepanjang bulan ramadhan nie, banyak kali plan nak berjumpa. Tetapi tidak berkesampaian.

Lain kali kot jaz.

Kad dari Kak Izan Umar [blognya di privatekan]

Akak ini antara ibu-ibu yang selalu terjah ke blog bro sejak tahun 2008 & suka bertanya pendapat bro mengenai isu semasa dan kekeluargaan

Peh bro dah cam tempat rujukan pula. Pe2 pun kak izan hutang bro ikan siakap masakan dia [kalau nak kena datang rumahnya]

Kad dari Vic @ Diana

Kenal dengan kak Vic ini melalui blog Mazidul Akmar Sidek. Time tue beliau suka dengan komen yang bro lontarkan.

Sekali kak Vic bersuamikan orang dari tempat bro. Antara ibu-ibu yang suka terjah blog bro [ada masa kita jumpa ek]

Kad dari Faizal PJ

Antara blogger yang sudi ajak beraya bersama tahun ini.

Baru-baru nie masa gathering gengblogger di Shah Alam, jeles pulak bro tengok badan dia yang sihat seperti masa bro sihat dulu he..23x

Xpe -xpe.. Bro dalam proses menyihatkan diri kembali he..23x

Kad dari Ain Asrar

budak comey cute miut yang mempunyai DSLR dan bergaya sungguh bermain gitar.

Peh ayat xingat [awek orang nie bro]

Kad dari Wazy84

Blogger mantap yang bisa membuat bro jeles dengan iklan innity yang terpapar di blognya.

Bro hari tue nk apply, tetapi permohonan di reject. Selamat nuffy masih menyayangi bro.

Rasanya cukup sekadar ini.

Tunggu part 3 pula ek. Pe2 pun layan kad raya bro di ruangan komen di blog ini. 100% flash

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

26 thoughts on “Kad Raya Dari Rakan Blogger -Part 2

    1. mane de nk kata gemuk.. sihat ape…

      mu pernah tengok x badan bro masa bulan 7 hari tue.. mmg sedap2 gitew…

      tapi bila bro jatuh sakit hampir 10kg drop tau.. tue yg mase gathering hari tue cam kurus kering je bro..

      he..23x jadi la kan… klu xjadi.. bro raya kat rumah je la…

    1. mu nk jeles knpe ek…

      nie kad sume di tag di facebook je…

      ke mu dorg xjumpe nama untuk di tag… he..23x boleh jadi juga

    1. w’salam wazy

      backlink untuk tambah traffic kenkawan. Lagipun biar la orang tahu siapa yang mengetag kad raya di facebook bro he..23x

      mantap ape nye… besa2 je.. sikit je kad raya yg bro dapat.. tue pun dari kenkawan blogger yg rapat

    1. xperlu la jeles ek zik…

      kumpul la… kite tengok sape lagi banyak.. dn konfim2 la zik yg menang he…23x

      kad zik by esok bro siapkan.. malam nie xsempat

    1. selamat hari raya buat kamu juga….

      xpe… ok je.. tp kalau nk bagi kad raya boleh je… tp sent ke alamat rumah & bukan tag di facebook he..23x

      selamat hari raya bro ucapkan ek

Leave a Reply

Top