You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bro Masih Lagi Demam

17,446,563 total views, 5,774 views today

Bro Masih Lagi Demam

Assalamualaikum wbt

Hari nie masuk hari ke-3 bro demam.

Bro xtau apa problemnya, yang pasti badan bro kejab-kejab ok, lepas tue panas balik.

Makan memang berselera,

Tetapi lepas makan, bro akan muntah. [ops bro bukan nak diet ek].

Doakan yang terbaik buat bro.

p/s- demam bro tiada kena mengena dengan jadi imam semalam ek he…23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Bro Masih Lagi Demam

  1. bro makan then muntah?

    dah mcm simptom org mengandung nih..hehehe

    apepun nad doakan bro cepat2 lah sehat ye..

    sesungguhnya sakit itu menghapuskan dosa-dosa kecil

    🙂

    1. ops he..23x adekah bro ngndung..

      perut pun dah x one pack cam dulu.. dh nmpk dah kesan2 6 pack cam zaman memuda dulu…

      thank nad..

      bro hargai sesangat

    1. tue la… lepas puasa nie.. nk spend masa untuk kesihatan la.. nk jadi badan berketul cam zaman memuda he..23x

      dah lama xsakit cam nie la…

      nie tgh nk membina antibodi badan semula

    1. xtau la makan ape jaz…

      yang pasti teman xmakan kacang mu he…23x

      he..23x jadi imam lagi ek….

      nie nk habaq nie.. bro now kerap ke cyberjaya… if ade kelapangan boleh gak ketemu kan

    1. harapnya cam tue la…
      dah masuk hari ke-4 nie…

      demam dah ok… cuma batuk2 saja kedengaran…

      nie pun xleh nk berjalan sgt takut pitam

Leave a Reply

Top