You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Bila Lelaki Tidak Berpuasa

17,454,204 total views, 6,673 views today

Bila Lelaki Tidak Berpuasa

Bila lelaki seperti bro yang tidak cukup sebulan berpuasa di tanya oleh akak ipar yang sporting single gitew [ada yang nak berkenalan x..??]

Kak : Kamu berapa hari x puasa ek..??
Bro : Adalah dalam 30 hari. Kenapa..??
Kak : Kalah orang perempuan..!!

Bro : Ada pad x..??
Kak : Mouse pad xnak ke..??

Bro : Tak pe la… Kalau dapat iPad ok gak tue.. he..23x

Yup

Bro puasa xbeberapa cukup kerna bro jatuh sakit hari tue.

Bro cam berkenan dengan iPad selepas iPhone Ariff Shah tidak menjadi milik bro T-T.

p/s- malam tadi dapat lepak bersama Ariff Shah dan pemilik baru iPhone dia, Fazreen sebelum dia kembali ke Moscow.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

42 thoughts on “Bila Lelaki Tidak Berpuasa

    1. lepaksampai kajang walk je.. xleh nkfollow dorg sampai Morib coz kne g umah akak ipar malam tue.. tido sana

      kalau x,

      boleh je ikut men mercun puas2 he…23x

    1. tapi kat malaysia lain sikit zik…

      orang lain raya kita pun join raya.. dorg mmg xpose pun tetap join raya.. sume raya pun boleh join…

      he..23x kesimpulannye.. tetap boleh beraya… tp klu orng tnye terpaksa la ngaku cakap pose cukup.. klu x, xdpt la duit raya

    1. next year cukup la sebulan tue kan…

      cam bro dah tercalar recor nie sejak beberapa tahun nie…

      sampai orang cakap je.. asal pose je jatuh sakit he…23x

    1. sakit la… he..23x tue pasal badan aku susut semacam je.. klu x sure sesedap badan ko he..23x

      tau xpe.. dah la di tolok dgn harga yang mengiurkan.. siap leh bayar ansuran tue… oh tidak

    1. dtg blog bro tgk makanan ke nk bace pe yang bro tulis….

      ops sorry buh picture yang menggoda keimanan di bulan puasa he..23x kredit dosa dalam akaun bro ek

    1. he..23x xpayah sahur sebulan ek… cam mne pulak dengan berbuka he…23x

      akak ipar bro mmg baik… oh xde adik ipar la.. coz si dia bro pun yg paling bongsu he…23x
      adik bro ade la… sorg tue status sentiasa berubah2..

      sorang lagi dah di booking… xleh nk wat ape2 dah.. tgu langsung je…

      tp gurl die kat oversea berlajar..tp selalu singah umah bro

    1. mmg xbest pun.. tp bagi mereka yang kaki main game of nk intertainment kat office time computer sendiri dah overload dgn bnyk application ok la…

      coz bro kalau wat kerje.. mmg xleh ade gangguan pada komp bro.. kalau hang… jenuh beb he..23x

      4Gb pun xcukup tue

    1. he..23x bro tahun nie xkne food poisoning pun..

      maybe sebab badan xsihat tue yg xleh nk terima makanan masuk dalam badan kot

Leave a Reply

Top