You are here
Home > Bersama BroFramestone > [Gathering geng Blogger] Bro Framestone Di Dalam Akhbar

[Gathering geng Blogger] Bro Framestone Di Dalam Akhbar

Komuniti Geng Blogger
Gathering Geng Blogger selamat masuk dalam paper kosmo semalam, 14th July 2010.

kredit pic to :- Azizie.com.

Maaf lambat update entry ini.

Bro masih di kampung, masih belum sempat nak update ape2 yang terjadi.

Anyway thank bagi yang sudi mengucapkan takziah di wall facebook bro. Bro hargai sesangat. Begitu juga bagi mereka yang sudi datang ke tahlil di rumah bro.

Selepas jenazah nenek bro dikebumikan,

Bro terus online & terjah blog joegrimjow, selaku pengarah program gathering geng blogger. Dan mengetahui pasal update event di dalam paper.

Dan sebelah petang time shopping barang untuk majlis tahlil, bro berkesempatan untuk membeli akhbar kosmo!

Xde la kecik mana pic bro, tetapi gambar si dia bro tidak kelihatan sebab terhalang. Tue maknanya dia dah kecik [kata empunya badan la kan].

Even apa yang wartawan interview bro xmasuk, bro xkisah asalkan semua yang join happy.

Maaf jika sepanjang masa bro menjadi juruacara majlis tidak mampu menghidupkan suasana. Bro hanya lakukan yang terbaik untuk memenuhi kehendak anda semua.

Ini bukan pertama kali muka bro masuk paper he..23x

Kebanyakan paper The Sun. Sejak bro matikan no maxis bro, dah xde dah wartawan call bro he…23x terutama dari Kosmo!

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

42 thoughts on “[Gathering geng Blogger] Bro Framestone Di Dalam Akhbar

    1. rezeki masuk paper je nie… hope lepas nie banyak diberi perluang kepada blogger2 untuk kehadapan

    1. thank mak su….

      maaf xajak mak su g gathering hari tue.. klu x dah leh buli mak su puas2 he..23x

    1. kalau ko ade lagi steady jaz.. silap hari bulan leh jadi blogger jemputan huhuhu

      thank buat mu, coz mu yang kenalkan teman dengan geng blogger nie

    1. thank aki…

      xpayah la jeles… ikut hati nk je semua blogger yg kawan2 dgn bro berada kat sane…

      biar korang semua berkenalan

    1. tue zaman bro muda2 dulu… ade je pe2 isu semasa berkaitan dengan mahasiswa mmg dorg akan contact bro..

      p/s- entah la.. bro xtau la nak berpolitik semula ke tidak…

    1. rezeki kamu la dok tengah2.. kes die pulak tertibe syahirul bangun tue yg tercover terus he…23x

      tapi 2-2 pun boleh pakai… [kate die la kan]

    1. bro bukan interframe la.. tp cam tue la citenye… tp nie cite lame…

      now bro brusaha jadiorang biasa.. lagi senang, semua orang selesa dengan bro

    1. insya’lah huhuhhu

      kite boleh kan joe… so any plan for next program… bowling..?? majlis berbuka pose..??

    1. thank Norfa

      eh… mane de glamer la.. besa2 je huhuh bro nie hanya orang kebanyakan je he..23x

  1. alah bro suka suki le tue hehehehehee..

    bro sht? lama tak cini…bro pun dah sombong skg ni sjak dah masuk paper hehehe..

    mlm jumaat bro 🙂

    1. xde suka suki pun.. suka suri ade la he…23x

      maaf bukan bro sombong.. keadaan bro yang tidak mengizinkan bro berada dikalangan blogger

      nk g gathering pun confirmkan lewat takut2 xdpt dtg… T-T

      maaf suri.. dah berapa jumaat tanpa entry status malam jumaat…

      petg nie bro akan balik ke ipoh, tp singgah tg malim untuk tahlil yang ke-3 buat arwah nenek bro

    1. mmg susah nak jadi MC.. lagi2 la mc yang tidak formal + mahu hidupan suasana majlis.

      Yang penting T&C akan berubah dari masa ke semasa he..23x

      Saya dah biasa bercakap di depan khalayak, tue kot si joe mintak saya jd bidan terjun he…23x

      akak if ade wat ape2 majlis, jemput la saya ek

Leave a Reply

Top