You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Plan Berbuka Puasa Bersama Blogger

17,440,345 total views, 4,200 views today

Plan Berbuka Puasa Bersama Blogger

Insya’lah,

If tiada aral menimpa dan perjalanan di berkati Allah Swt

Beberapa blogger seperti Bro, Joe Grimjow, Ariff Shah, Syahirul, Azrul Hisham, Khaizarien, Jard, Dr Farhana, Sarah etc akan memeriahkan berbuka puasa antara blogger di Times Square KL bermula dalam kul 3petang.

Agendanya hanya untuk memperbincangkan next aktiviti majlis berbuka puasa antara rakan2 blogger selepas kami berjaya melaksanakan gathering gengblogger baru-baru ini.

Hope, jika ada yang nak terlibat sama boleh ketemu di sana.

If xde no kami2 nie… karang korang usha2 la if nmpk muka yang korang kenal, cepat2 tegur n tanya “awak blogger kan”

Jika response adalah positif maka itu la kami

Jika response yang anda terima adalah negatif, cepat2 tebalkan muka & teruskan usaha anda menjejak kami.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Plan Berbuka Puasa Bersama Blogger

    1. dh berapa bulan ek nad huhhu….

      maaf la,… cuma kat situ je yg leh kumpulkan semua.. coz yg dtg ade dari perak n kelantan hhuhu

      tp next event maybe kat area shah alam… nnt pe2 bro roger ek

    1. insya’lah jadi.. dalam bulan pose nie bertempat kat shah alam…

      pe2 pun tgu pengumuman ek.. sama ada katblog bro or kat gengblogger

    1. he…23x yup…. dorg sume hp canggih2 leh wat live update.. aku nie dok termenung je la he..23x

    1. yg hensem pun ariff shah la… he..23x siap cover 3muka surat paper hari tue lagi he…23x

      n lagi sorg broframestone la kan huhuhu

    1. dgn mu xtau bile kan… teman ade kat cyberjaya nie…

      if ade no teponmu, sure petg nie dah terjah rumah mu kan jaz

Leave a Reply

Top