You are here
Home > Uncategorized > Gathering Geng Blogger 2010, Putrajaya

17,652,380 total views, 6,572 views today

Gathering Geng Blogger 2010, Putrajaya

Gathering Geng Blogger 2010

Saturday, July 10, 2010
10:00am – 5:00pm
Putrajaya Challenge Park

Bro dengan ini ingin mengajak semua rakan-rakan blogger bro untuk meramaikan & memeriahkan gathering yang pertama kali diadakan di bawah nama Geng Blogger.

Gathering yang diterajui oleh saudara Joegrimjow [kenalan bro di blog sejak awal tahun 2009, bro rase la- ke awal lagi]

Jika ada rakan-rakan yang ingin berjumpa dengan bro or konvoi bersama dengan bro dari area PJ, Puchong Putrajaya ek [Melalui LDP].

Tema : Unlocking the secret of your childhood memories

9.00-10.00 : Pendaftaran [kutip baju, bagi yang dah order]
10.00-1.00 : Suai kenal + games!! + cuci mata
1.00-3.00 : Makan + solat + habiskan duit
3.00-4.00 : Sharing session + live blogging (laptop n internet sendiri)
4.00-5.00 : Aktiviti bebas (bergambar + bermesra + tukar-tukar no tepon & status)

Klik banner di atas untuk maklumat lanjut huhuhu

Pendaftaran masih lagi dibuka [Free je] untuk memudahkan pihak pengurusan membajet jumlah hadirin & hadiran ke gathering ini.

Minta jasa baik anda semua yang bersemangat untuk menghadiri Gathering ini untuk mengisi borang di link disediakan ini.

Borang Pendaftaran Gathering Geng Blogger 2010

Ini penting untuk pihak penganjur ‘bajet’ berapa orang sebenarnya yang datang nanti. Tak terhad kepada ahli GB sahaja kerana Gathering ini untuk memperkenalkan GB ke dunia luar.

Jadi, apa lagi, ajak ayah, mak, suami, isteri, anak2, kakak, abang, adik, kawan, housemate, kawan blog lain untuk join sama ke gathering ini!

p/s- Riso pulak xde orang yang mengenali bro di sana T-T

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

32 thoughts on “Gathering Geng Blogger 2010, Putrajaya

    1. ok kite jumpe kat sane ek huhuhuhu

      kali nie xde banyak game cam kat gatsby hari tue huhuhu

    1. xpe la sarah…

      dah bukan jodoh kite kan… bro nk je tegur sarah coz masa kat gatsby hari tue bro usha je sarah tanpa menegur

      cam xelok la pulak… he..23x

      dah la sarah comey, tue yg bro dok usha memanjang je he..23x

    1. ala nazz bukan masalah pun he…23x

      jom hiburkan diri dengan bro… xpyh la lepak sampai petg sangat…

      boleh kan huhuhu

    1. coz xde yang nak wat area utara… pe kate lizi yang wat kan… boleh huhuhuhu

      teringin nk jumpe lizi…. rindu bangat nie

    1. huhuh sepatutnya dah lame nk promote… tp masa tidak mengizinkan…

      nie pun promote sesambil nak ajak kot2 ade blogger yang terlepas pandang…

      esok if nmpk bro tegur2 la ek… takut bro xcam kamu… besa la..esok kan kamu orng pentingkan he..23x

      info pack yang terupdate ade x untuk maps coz ade yg report kate ade kesilapan.. bro pun xpasti ape yg silapnye

    1. xpayah la pulang…sian bro…

      dah la lame xjumpe zuriey he…23x

      p/s- cam la lame sgt kan

    2. dah lama ke tak jumpa..ala bila2 bro nak jumpa leh jumpa.. tak mestinya leh jumpa masa gathering pun..kena pulang gaklah bro..ada urusan yang hendak diselesaikan

    1. lepas kerje datang la. xjauh pun office kan.. len la balik malam huhuu mmg xleh nk turun kan huhuu

      xpe2 next time kite jumpe kat bangi kopitiam ek

    1. ok.. kita jumpa di sana ek…

      oh nk balik awal ek… so kalau cam teu kne la datang awal he..23x ok x???

      nt pe2 tegur je la bro ek kat sane

    1. g shah alam untuk ape ek sumi…

      oh cam tue ek… boleh saja… xpun mintak la sape2 jd baby sitter kat sane… biar baby sumi je dtg gathering nie he…23x

      ok x idea bro nie huhuhu

    1. Bro dah update info huhuhuhu… thank coz remind me huhuhu

      xpun drive terus ke putrajaya he..23x naik public transport pun boleh.. turun kat Kelana Jaya putra.. ah dekat dgn rumah bro dah

  1. rasa nak pergi tapi saya orang sarawak huhu..nak pergi macammana tapi rasanya kot plan nak buat geng blogger punya aktiviti macam ni kat sarawak huhu

    1. boleh je nak wat.. asalkan ada tempat n orang yang boleh uruskan…

      kalau ade insya’lah boleh saja wat gathering cam nie…

      oh sarawak ek.. bro ade gak teringin nk melawat sarawak tapi xtau bila…

      sekarng bz dengan kerjaya baru

    1. ok jumpe di sana ek

      eh susah2 je terjah blog bro…

      nnt kat sane tegur je bro.. bro ok je

Leave a Reply

Top