You are here
Home > Uncategorized > Baju Blogger Bro Hilang T-T

17,425,707 total views, 7,528 views today

Baju Blogger Bro Hilang T-T

Assalamualaikum wbt & salam 1 Malaysia.

Bro ingin berkongsi perasaan sedih & hiba bro bila mendapati baju blogger yang bro sayang sangat tiada dalam simpanan bro.

Tingal sehari lagi sebelum Gathering Geng Blogger sabtu ini.

Baju T-shirt tersebut adalah seperti di sebelah.

Jika ada sesiapa yang menjumpainya sila hubungi bro dengan kadar segera.

Perbezaan baju bro dengan baju yang seangkatan dengannya adalah tulisan www.BroFramestone.com di belakangnya.

Dan baju ini yang mampu mengambarkan bertapa bro menyokong & aktif sebagai blogger sejak tahun 2007.

Di sini bro share serba-serbi posisi pertahanan bersama rakan-rakan blogger + sape-sape dalam memperagakan baju blogger nie.

Bersama Maksu + Hubbynya & juga Syahirul@killvearn. Kredit Pic buat Syahirul.

Bersama Luqman Hakim yang tersayang.

Ops nie je la pic yang bro ada… Tapi semuanya curi dari orang. Nampak sangat xde banyak gambar bro yang ada dalam simpanan bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Baju Blogger Bro Hilang T-T

  1. alamak, ilang ke? perghhh sayang tu.. aku ada dua baju mcm ni.. satu ada URL satu agi takde… mintak saffa la design dia n order balik 😛

    p/s: nama aku salah eja tu…

    1. ok note…

      aku pun cam confius cam mne nk eja nama ko sedang dah terpampang kat depan tue nama ko.. besa la dah kerje cam nie asik otak mereng sikit je nie

      cdg nk mintak saffa la…tp rugi je buat satu kan… klu dapat copyright mahu ade v2 untuk baju nie kan huhuhu

      ok x

    1. yup

      sape yang curi baik ngaku… klu gurl yang curi cepat2 ngaku… he..23x tau la pe bro nk wat dgn dorg huhuhuhu

      p/s- klu guy pe la bro nk wat ek huhuhu

  2. nk wat pengakuan ni. :

    sy curik baju bro..wat lap air tumpah..hehe..kidding! :p

    sian bro..baju pn kena curik ke..?xpe le..beli baju tshirt putih kosong, pastu tulis sendiri pakai marker pen..lagik kreatip! kn..?

    1. amboi amat kijam ini mudak… mahu bro amik die wat mop lantai bilik or cadar katil bro huhhu

      he..23x tgu je la.. cadang nk wat bisnes printing t-shirt tapi sampai la nie xbuat2 huhuhu

    1. huhuhu nk yg ade broframestone.com jugak.. xkira xkira [sambil wat aksi hentak kaki]

    1. amboi kejamnye statement kmu ReD huhuhu

      jgn sampai semua kain pengelap berwarne merah je lepas nie

    1. kalau la bro tahu kat mane letaknya or siapa yang curinya. xde la bro wat entry cam nie…

      baik bro wat entry pasla waran tangkap he..23x

    1. nk wat cam mne kan… if kita jaga sesuatu benda dengan baik… pasti ada yang berkenan..

      cuba kalau kita xjaga.. sure xde yg nk huhuhu

    1. sian suri.. dtg blog bro dok ajak bro dtg blog die huhuhu… insya’lah bro free bro tetap akan datang blog suri…

      bukan nak gaduh… tp cam nk meluahkan kekecewaan yang termkatub di dalam diri ini

Leave a Reply

Top